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
Рецепт турецьких бубликів | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Турецькі бублики «Сіміт»: рецепт приготування

Все буде добре

Рецепт турецьких бубликів«Сіміт» – це улюблена традиційна турецька випічка, що стала популярною у всьому світі. Її головною перевагою є те, що тісто не черствіє цілий тиждень! Лора Пономаренко поділиться секретом приготування солодощі прямо із сонячної Туреччини! Дізнайтеся рецепт турецьких бубликів прямо зараз!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Риба фарширована виноградом: французький рецепт

iStock-463453101

СКЛАДОВІ:

  • Борошно пшеничне – 250 г
  • Дріжджі сухі – 10 г
  • Сіль морська – 5 г
  • Патока – 15 мл
  • Вода (тепла) – 120 г
  • Оливкова олія – ​​40 г
  • Кунжут білий – 100 г
  • Горіхи – 100 г
  • Жовток
  • Куркума – 1 ч. л.
  • Вода – 200 мл

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грузинський десерт «Пеламуші»: рецепт приготування

СЕКРЕТ: Завдяки тому, що в тісто замість цукру додається патока, виріб довше залишається свіжим і м’яким.

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Просіяти 2/3 частини борошна в глибоку миску, додати сіль, патоку, дріжджі. Перемішати й поступово додавати теплу воду. Замісити пружне хлібне тісто, якщо потрібно, додати борошно. В кінці замісу додати ложку олії.
  2. Тісто накрити вологим рушником і поставити в тепле місце без протягів на 30-40 хвилин. Тісто за цей час трохи збільшиться в об’ємі.
  3. Тим часом злегка підсмажити кунжут на сухій сковороді. Слідкуйте, щоб він не підгорів! Після того як тісто підійшло, ще раз його вимісити й розділити на рівні частини.
  4. З тіста сформувати овальні булочки, змастити олією й викласти в миску, накрити рушником і знову поставити в тепле місце без протягів на 20 хвилин.
  5. Розкатати в довгі джгутики ~ 70-80 см і сформувати бублики. Обваляти в воді з куркумою та жовтком.
  6. Викласти бублики на деко й дати ще раз піднятися протягом 5-10 хвилин.
  7. Випікати в духовці при 240˚С 10-15 хвилин. Бублики повинні добре підрум’янитися.

СЕКРЕТ: Якщо додати невелику кількість олії в суміш, тісто вийде еластичним і піддатливим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курка з виноградом за грецьким рецептом

ПОРАДА: Для того, щоб зверху бублики не підгоріли, потрібно їх змастити такою сумішшю:

  • Куркуму розвести в ½ склянці теплої води й дати трохи постояти, після чого процідити.
  • Далі розділити яйце, жовток додати в суміш.

СМАЧНОГО!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре