PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Американський сливовий пиріг від Сергія Калініна

Все буде добре

Кулінарний експерт Сергій Калінін поділився незвичайним рецептом. Американський пиріг зі сливами з’являвся на сторінках газети New York Times 12 років поспіль! Це унікальна випічка, яка буде смачною з будь-якою начинкою і готується дуже просто. Вчіться готувати сливовий пиріг прямо зараз!

Читайте також: Турецькі бублики Сіміт – рецепт приготування

slivovyj_pirog1

Складові:

  • Цукор (плюс 2 ст. л. (45-50 г) на посипання) – 160 м
  • Масло вершкове (або маргарин) – 113 г
  • Борошно – 1 ст.
  • Яйце – 2 шт.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. Л.
  • Сіль (щіпка)
  • Заморожені сливи – 12 шт. (24 половинки)
  • Кориця – 1 ч. л.

Читайте також: Як приготувати какао – майстер-клас Марини Шевченко

Приготування:

  1. Збийте масло з цукром.
  2. По одному додайте яйця, сіль, продовжуючи збивати.
  3. Вмішайте борошно, перемішану з розпушувачем в тісто.
  4. Форму змастіть маслом, присипте борошном, викладіть акуратно тісто.
  5. Розморожені половинки слив розкладіть зверху на тісто, що не вдавлюючи.
  6. Змішайте 2 ст. л. цукру з 1 ч. л. кориці – посипте зверху на тісто і сливи.
  7. Поставити в добре розігріту духовку (180° С) і випікати 40-45 хвилин до хрусткої скоринки.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре