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
М'ясний пиріг: рецепт покроковий | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Американський м’ясний пиріг: рецепт покроковий

Все буде добре

Що може бути смачнішим від американського м’ясного пирога? Соковите тісто з ароматною начинкою припаде до смаку справжнім гурманам і поціновувачам високої кухні. Майстер-клас із приготування цього чудо-пирога проведе сестра Сергія Калініна Галина. Дізнайтеся рецепт м’ясного пирога просто з Америки в нашому матеріалі!

iStock-95509161

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський сливовий пиріг від Сергія Калініна

Пиріг з курячим м’ясом і овочами вважається традиційною американською стравою. Це одна зі старовинних традиційних страв, які готували ще мами та бабусі сучасної молоді. Тому в деяких американців смак м’ясного пирога асоціюється з дитинством. У ресторанах ця страва не дуже популярна. Пиріг з курятиною можна віднести до переліку класичних домашніх американських страв. Сестра Сергія Калініна Галина проживає у США, і вже освоїла всі тонкощі приготування цього делікатесу. Тепер вона навчить готувати м’ясний пиріг і вас, любі читачі!

Інгредієнти для форми діаметром 22-24 см:

Для тіста:

  • 180-200 гр борошна
  • 125 г вершкового масла
  • 125 г вершкового сиру (або жирного сиру)
  • Дрібка солі
  • 1-2 ст. л. крижаної води

Для начинки:

  • 500 г курячого філе (вареного)
  • 150 г печериць
  • 1 шт. вареної цибулі
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 1 ст. рослинної олії
  • Сіль
  • Перець
  • 50-100 г твердого сиру

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарбузовий чізкейк: рецепт від Лізи Глинської

Для соусу бешамель:

  • 250 мл молока
  • 50 г вершкового масла
  • 45 г борошна
  • Сіль
  • Щіпка мускатного горіха
  • 1 яйце для змащування
  • Кунжут для присипки

Приготування тіста:

  1. Спочатку перетріть вершкове масло з борошном. Потім додайте туди сир, сіль, воду, і замісіть м’яке тісто.
  2. Потім загорніть його в плівку та сховайте на годину до холодильника.

Приготування начинки бешамель:

  1. Розтопіть масло в каструлі з товстим дном, потім додайте борошно. Розмішайте отриману суміш.
  2. Потім, не припиняючи помішувати, влийте в суміш тоненькою цівкою молоко.
  3. Додайте сіль та мускатний горіх.
  4. Варіть отриману суміш, помішуючи до загустіння. Потім остудіть.
  5. Зваріть в підсоленій воді куряче філе. Після цього наріжте його дрібними кубиками.
  6. Наріжте цибулю кубиками, а гриби пластинками. Потім розігрійте олію в сковорідці та обсмажте їх.
  7. Додайте на сковорідку дрібно нарізане куряче м’ясо, сіль, перець.
  8. Зніміть начинку з вогню, додайте тертий сир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турецькі бублики Сіміт – рецепт приготування

Формування пирога:

  1. Розділіть на дві частини охолоджене тісто.
  2. Розкатайте одну з частин в коло, й викладіть у форму, так щоб краї звисали.
  3. Змастіть обвисліі краї збитим яйцем.
  4. Викладіть на поверхню начинку, залийте її соусом бешамель.
  5. Тепер розкатайте іншу частину тіста: наріжте на смужки й викладіть їх зверху плетінням.
  6. Краї акуратно зріжте.
  7. Змастіть яйцем тісто й посипте кунжутом.
  8. Випікайте пиріг при 180 ˚С близько 40-45 хвилин.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре