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
Рецепт макарун від Лізи Глинської | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Макаруни з борошном з нуту: рецепт від Лізи Глинської

Все буде добре

Макаруни – задоволення не з дешевих. Найдорожчим інгредієнтом в складі десерту є мигдальна мука. Чим її замінити та як зменшити собівартість десерту знає Ліза Глинська! Сьогодні ви навчитеся готувати макаруни з нутової муки!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати Ісфахан: десерт з малини та пелюсток троянд

iStock-590279404

Складові для макарун:

  • Нут – 200 г
  • Яєчні білки (зістарені) – 5 шт.
  • Цукрова пудра – 200 г
  • Вода – 65 мл
  • Нутове борошно – 200 г
  • Цукор – 150 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарбузовий чізкейк: рецепт від Лізи Глинської

Приготування нутового борошна:

  1. Нут залити холодною водою та додати соду.
  2. Залишити на ніч, щоб він набряк, потім злити воду, промити під проточною водою.
  3. Висипати у каструлю, залити холодною водою та залишити до закипання.
  4. Проварити ще 7-10 хвилин, злити воду, промити нут, залити новою водою. Далі варити ще 1,5-2 години.
  5. Проварений нут розкласти на паперовому рушнику, дати охолонути. Потім  збити до стану пюре.
  6. Викласти на деко, розподілити рівномірним шаром та просушити близько 5-6 годин за температури 80 С.
  7. Масу подрібнити в міксері або кавомолці та просіяти через сито.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити хліб для тоста з малюнком: рецепт від Лізи Глинської

Приготування тіста для макарун:

  1. Цукрову пудру просіяти через сито, додати в нутове борошно, розмішати віничком.
  2. В суху суміш додати одну частину зістарених білків і змішати.
  3. Додати цукор у воду. Довести до кипіння, не помішуючи.
  4. Коли температура досягне 113 С, потрібно почати збивати другу частину білків до м’якоті. Одночасно стежте за температурою сиропу – коли вона досягне 118 С, прибрати з вогню.
  5. Влити сироп у збиті білки, не припиняючи процес збивання.
  6. Меренгу додати в суху суміш, перемішати. Помістити тісто в кондитерський мішок.
  7. Відділити формочки, дати їм підсохнути за кімнатної температури 30 хвилин.
  8. Випікати 12 хвилин за температури 150 С. Після 5 хвилин відкрити дверцята духовки на кілька секунд і закрити.
  9. Готові половинки зняти з деко та з’єднати  за допомогою конфітюру.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре