Рецепт тайського рибного суфле Хо-Мок

Все буде добре

Хочете дізнатися оригінальний спосіб приготування риби? Цей рецепт прибув до нас із далекого Тайланду! Навчіться готувати місцевий фаст-фуд – рибне суфле Хо-Мок. Рецепт тайського рибного суфле Хо-Мок у нашому матеріалі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Риба фарширована виноградом: французький рецепт

iStock-613025344

Складові:

  • Філе риби – 400 г
  • Куркума – 2 ст. л.
  • Яйця – 2 шт.
  • Кокосове молоко – 250 мл
  • Соус соєвий – 1 ст. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Лайм – 1 шт.
  • Зелений базилік – гілочка
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Крохмаль – 1 ч. л.
  • Пальмове листя (для презентації)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як легко почистити рибу: майстер-клас Артема Радучіча

140261983

Приготування:

  1. Половину рибного філе нарізати шматочками.
  2. Приготувати коксове молоко: залити кокосову стружку окропом і залишити під кришкою на півгодини. Потім набряклий кокос збити в блендері, перекласти на застелене марлею сито та віджати.
  3. Змішати воду, цукор і половину кокосового молока. Поставити на слабкий вогонь та довести до кипіння. Варити 10 хвилин.
  4. Іншу частину рибного філе разом з яйцями, куркумою, цукром, половиною кокосового молока, соєвим соусом, перцем подрібнити в блендері до стану фаршу. Додати крохмаль.
  5. Цедру лайму подрібнити й додати до фаршу. Вона подарує страві чудовий аромат та нейтралізує неприємний запах.
  6. Викладати готову суміш у формочки в такій послідовності: листя базиліку, нарізані шматочки риби, фарш.
  7. Готувати на пару 15 хвилин.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре