Морквяні цукати: рецепт приготування

Все буде добре

Дізнайтеся, як приготувати морквяні цукати в нашому матеріалі! Ці корисні солодощі порадують незвичайним смаком вас та ваших близьких. Швидше читайте рецепт приготування смачних морквяних цукатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як використовувати прянощі для приготування десертів: майстер-клас Наталії Левензон

iStock-506844938

Складові для цукатів з моркви:

  • Морква – 1 кг
    Цукор – 500 г
    Лимонний сік – 2 ст. л.
    Вода – 0,5 л

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макаруни з борошном з нуту: рецепт від Лізи Глинської

Приготування солодощів – цукати з моркви:

  1. Моркву очистити та нарізати кубиками. Зварити сироп з води й цукру.
  2. Коли сироп почне закипати, кинути в нього моркву. Важливо: класти моркву потрібно тільки після закипання сиропу. Тоді вона не буде занадто м’якою й набуде потрібного смаку.
  3. Варити ще 15 хвилин, потім відставити на 5 -7 хвилин трохи охолонути.
  4. Повторити процедуру ще 2 рази для того, щоб морква втамувала в себе цукровий сироп і при цьому не розварилася.
  5. При останньому кип’ятінні додати сік лимона.
  6. Відкинути моркву на друшляк, помістити на деко, застелене пергаментом.
  7. Підсушити в духовці при температурі 80-90 С протягом 30 хвилин, потім охолодити.
  8. Посипати готові цукати з моркви цукром.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре