PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Як гарно прикрасити десерт: майстер-клас Вікторії Головашевич

Все буде добре

Як красиво прикрасити десерт дізнайтеся в майстер-класі кулінарного блогера Вікторії Головашевич. Завдяки її порадам ви зможете перетворити десерт в шедевр декору без дорогих кондитерських пристосувань! Які підручні засоби вам знадобляться, та як з їхньою допомогою прикрасити тістечко читайте в матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як красиво прикрасити торт: майстер-клас Наталії Левензон

Безымянный

Для декору десерту вам знадобляться:

  • Прозорий файл для паперу
  • Пляшка
  • Пергамент
  • Роздрукований або намальований малюнок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Техніка дзеркальної глазурі для торта від Ольги Лігай

Поради щодо застосування інструментарію:

  1. Якщо ви вирішили приготувати кекси або міні-бісквіти, покривайте їх глазур’ю з молочного шоколаду, оскільки на темному бісквіті білий виглядає не так привабливо. Також рекомендується додати в глазур горіхи, щоб приховати нерівності бісквіта.
  2. Для створення красивих бортиків кондитери використовують спеціальну плівку. Завдяки їй шоколадні вироби набувають ідеального глянцю та, найголовніше, не прилипають до листа, легко з нього знімаються. Але її можна замінити звичайним канцелярським файлом, який за результатом майже не відрізнятиметься.
  3. Замість спеціальних металевих форм для шоколаду можна взяти пляшку.
  4. Для красивого візерунка використовується трафарет. Роздрукуйте бажаний малюнок або намалюйте самі.
  5. Замість кондитерського мішка, скористайтеся звичайним пергаментом: скрутіть його в конвертик, наповніть шоколадом і намалюйте візерунок.

Дивіться покрокову інструкцію як прикрасити десерт в нашому відео:

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре