PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Консервований гарбуз: рецепт від Євгена Клопотенко

Все буде добре

Ціни на консервовані ананаси не дозволяють сповна насолодитися улюбленими ласощами? Женя Клопотенко знає, як змінити ситуацію! Законсервуйте овоч за його рецептом, і гарбуз стане на смак як ананас. Дізнайтеся рецепт консервованого гарбуза в нашому матеріалі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джем із гарбуза: рецепт покроковий

iStock-488507886

Складові:

  • Гарбуз – 1,5 кг
  • Вода – 1,5 л
  • Ананасовий нектар – 0,5 л
  • Цукор – 6 ст. л.
  • Оцет (9%) – 6 ст. л.
  • Цедра апельсина – 1 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарбузові млинці за рецептом мами Анни Гуарани

Приготування:

  1. Для сиропу: в каструлю налити воду, додати цукор, цедру апельсина. Довести до кипіння.
  2. Гарбуз очистити, нарізати шматочками 1,5-2 см.
  3. Додати до маринаду ананасовий сік.
  4. Після закипання сиропу додати весь гарбуз і варити приблизно 15 хв.
  5. До готового гарбуза додати оцет, дати закипіти й вимкнути.
  6. Розкласти гарбуз в стерилізовані банки та закатати. Дати охолонути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарбузовий чізкейк: рецепт від Лізи Глинської

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре