PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Крамбл із гарбуза: рецепт Вінченцо Барба

Все буде добре

Приготуйте новий оригінальний десерт із гарбуза – гарбузовий крамбл за порадами Вінченцо Барба. Завдяки унікальному рецепту в страві зберігаються всі вітаміни та корисні властивості осіннього овоча. Це робить десерт не тільки смачним, але й корисним! Дізнайтеся, як приготувати крамбл із гарбуза в нашому матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарбузовий чізкейк: рецепт від Лізи Глинської

iStock-516248809

Складові:

  • Гарбуз – 300 г
  • Вершки 20% – 100 мл
  • Жовток – 3 шт.
  • Фундук – 100 г
  • Борошно – 40 г
  • Вершкове масло – 40 г
  • Цукор – 220 г
  • Вода – 100 мл
  • Кориця – 2 ч. л.
  • Ванільний цукор – 2 ч. л.
  • Аніс – ¼ ч. л.
  • Мускатний горіх – ¼ ч. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джем із гарбуза: рецепт покроковий

Приготування:

  1. Гарбуз спекти, пом’яти на пюре, дати охолонути.
  2. Довести до кипіння вершки зі спеціями.
  3. З цукру й води зварити карамель. У гарячу карамель акуратно ввести збиті жовтки з цукром.
  4. Змішати карамель, жовтки та вершки. Потім додати гарбузове пюре.
  5. Ретельно перемішати крем і поставити його до холодильника на 5-10 хвилин.

Робимо крамбл:

  1. Змішати цукор, подрібнений фунук, борошно, масло, аніс, ванільний цукор і мускатний горіх.
  2. Скачати кулю, сформувати ковбаску й загорнути її в пергамент.
  3. Випікати в пергаменті при температурі 160 С протягом 5-6 хвилин.
  4. Дати охолонути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Консервований гарбуз: рецепт від Євгена Клопотенко

Прикрашання десерту:

  1. Проварити в цукровому сиропі зі спеціями тонко нарізані шматочки гарбуза.
  2. Подавати в креманках шарами: крем – крамбл – шматочки гарбуза.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре