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
Хліб у вигляді кавуна: рецепт приготування | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Хліб у вигляді кавуна: рецепт від Ігоря Місевича

Все буде добре

Думаєте, кавуни можна їсти тільки влітку? А Ігор Місевич стверджує, що їх можна їсти цілий рік! Дізнайтеся рецепт хліба у вигляді кавуна в нашому матеріалі. Здивуйте своїх близьких смачною та незвичайною стравою!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити хліб для тоста з малюнком: рецепт від Лізи Глинської

iStock-576570008 (1)

Складові:

  • Буряк – 1 шт.
  • Зелень – 400 г
  • Родзинки – 3/4 ст.
  • Дріжджі сухі – 3/4 ч. л.
  • Масло – 50 г
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Молоко – 170 мл
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 ст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтичний хліб в чашках: рецепт від Тимура Мазура

iStock-179640568 (1)Приготування:

  1. Яйце збити з цукром і сіллю, додати тепле молоко. Перемішати, додати масло й збити. Поступово додавати дріжджі та борошно, замісити однорідне тісто. Розділити тісто на 2 частини, потім 1 частину розділити ще на 2, щоб вийшло 3 колобки.
  2. Буряк подрібнити у блендері та віджати сік. У найбільшу частину тіста додати сік і трохи м’якоті. Замочити родзинки, пересипати борошном і додати в рожеве тісто. Додаючи борошно, вимісити тісто середньої щільності.
  3. Перемолоти петрушку, залити водою, підігріти й процідити. У другу частину тіста додати сік петрушки, м’якуш і замісити тісто. У біле тісто додати борошно й вимісити. Скрутити колобки, покласти назад в миски, увіткнути трубочки, накрити плівкою та прибрати в тепле місце, поки не підніметься (приблизно на 30 хвилин).
  4. Біле й зелене тісто розкачати качалкою на однакові невеликі прямокутні пласти. Потім на зелений пласт викласти білий, а зверху покласти сформоване в товсту ковбаску червоне тісто. Скрутити рулет. Краї защипнути та перевернути швом вниз.
  5. Перекласти у форму змащену олією на 20 хвилин і вкрити рушником. Коли тісто достатньо підніметься, відправити запікатися в духовку при температурі 170 градусів на 35 хвилин. Після закінчення часу дістати ароматний та яскравий хліб.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре