PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Маринований кавун: рецепт з виноградом

Все буде добре

Хочете ласувати кавунами в холодну пору року? Приготуйте маринований кавун на зиму! Дізнайтеся в нашому матеріалі рецепт маринованого кавуна з виноградом. Здивуйте свою сім’ю соковитим приємним смаком цієї страви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холодний чізкейк «Кавун»: рецепт без випікання

iStock-596773850

Складові для маринованого кавуна:

  • Кавун – 2 кг
  • Виноград – 1 кг
  • Вода – 1.5 л
  • Листя вишні – 15 шт.
  • М’ята – 2-3 гіл.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Сіль (кам’яна) – 1 ст. л.
  • Перець чорний (горошком) – 10 шт.
  • Оцтова есенція – 1 ст. л.
  • Кардамон

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хліб у вигляді кавуна: рецепт від Ігоря Місевича

Приготування маринованого кавуна:

  1. Помитий кавун нарізати шматочками, очистивши від шкірки.
  2. На дно банки покласти листя вишні та м’яту.
  3. Зверху розмістити шарами кавун і ягоди винограду.
  4. Залити окропом, дати настоятися 20 хвилин.
  5. Злити маринад, додати перець, кардамон, цукор, сіль, оцтову есенцію.
  6. Довести до кипіння.
  7. Влити маринад в банку, законсервувати, перевернути й загорнути в рушник.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре