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
Пиріжки з гарбузом та калиною: рецепт тіста й начинки | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Пиріжки з гарбузом та калиною: рецепт тіста й начинки

Все буде добре

Кулінар Ектор Хіменес-Браво, який об’їздив півсвіту і знає тисячі різноманітних рецептів, вперше відправився в подорож по Україні, щоб зібрати кращі рецепти нашої кухні. В маленькому хутірці на Полтавщині у бабусі Дусі він дізнався, як приготувати неймовірні пиріжки з гарбузом і калиною, що не черствіють! Покроковий рецепт пиріжків з калиною читайте в нашому матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Варення з калини: рецепт від Євгена Клопотенко

iStock-599768796

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тушкована капуста по-чеськи: рецепт приготування

Складові:

  • Молоко – 550 мл
  • Дріжджі – 100 г
  • Цукор – 150 г
  • Сметана 15% – 100 мл
  • Яйця – 1 шт.
  • Крохмаль – 1 ч. л.
  • Сіль – 20 г
  • Вершкове масло – 100 г
  • Борошно – 0,5 кг
  • Кетяги калини – 1 кг
  • Зерна калини – 1 кг
  • Гарбуз солодкий – 1 кг
  • Відварена квасоля – 0,5 кг
  • Сіль
  • Перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати з обліпихи: секрети Олега Ковальчука

Приготування пиріжків:

  1. У миску налити 200 мл теплого молока, 100 г дріжджів і 50 г цукру. Відставити суміш на 5 хвилин, щоб вона спінилася.
  2. У підготовлену суміш додати 300 мл молока, 100 г цукру та трохи борошна. Перемішати й поставити суміш на 1 годину побродити.
  3. Розвести крохмаль – 1 ч. л. крохмалю в 1 ст. л. води. У суміш додати сметану, сіль, жовток, розведений крохмаль, олію та борошно. Вимісити тісто.
  4. Щоб тісто підійшло, поставити в тепле місце на одну годину (воно має збільшитися в об’ємі в 2 рази) і накрити рушником.

Приготування солодкої начинки:

  1. Кетяги калини помити й відокремити зерна. У сковорідку налити трохи води, потім опустити туди зерна калини. Гасити в печі або духовці. Відцідити зерна калини й пропустити через марлю, щоб відокремити м’якоть.
  2. Гарбуз помити й очистити від шкірки. Натерти на дрібну тертку. Смажити гарбуз на соняшниковій олії. Коли він підрум’яниться, додати в сковороду м’якоть калини й тримати на вогні, поки суміш не загусне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джем із гарбуза: рецепт покроковий

Приготування солоної начинки:

Відварити квасолю, розім’яти її до пюре і додати в неї м’якоть калини. Далі обсмажити на вогні цибулю, а коли він підрум’яниться, додати в сковорідку суміш з квасолі й калини. Посолити, поперчити.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре