PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Дієтичний морквяний торт: рецепт Лізи Глинської

Все буде добре

Приготуйте корисний морквяний торт за рецептом Лізи Глинської. Цей смачний десерт багатий на вітаміни, а також не шкодить фігурі, оскільки готується без борошна й цукру. Дізнайтеся, як готувати дієтичний морквяний торт в нашому матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макаруни з борошном з нуту: рецепт від Лізи Глинської

iStock-473481748

Складові:

  • Морква – 4 шт.
  • Кокосова стружка – ½ ст.
  • Волоський горіх – ½ ст.
  • Родзинки білі – ½ ст.
  • Мед – 3 ст. л.
  • Сир кисломолочний – 200 г
  • Цедра лимона – 1 ч. л.
  • Яйця – 3 шт.
  • Банани – 2 шт.
  • Фініки – 15 шт.
  • Соняшникова олія – 6 ст. л.
  • Вівсяні пластівці – 1 ст.
  • Кориця – ½ ч. л.
  • Мускатний горіх – ½ ч. л.
  • Мелений кардамон – ½ ч. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Морквяні цукати: рецепт приготування

Приготування:

  1. Яйця збити блендером з подрібненими бананами й фініками до однорідної маси.
  2. Додати пластівці, кардамон, корицю, мускатний горіх. Трохи посолити та все ретельно перемішати.
  3. Додати натерту моркву, кокосову стружку, порубані горіхи й родзинки, вимісити тісто.
  4. Викласти тісто в форму й випікати 40 хвилин при температурі 160 С.
  5. Для сирної глазурі змішати сир з соком лимона й медом, змастити сумішшю торт і посипати волоськими горіхами. Прикрасити морквою.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре