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
Як приготувати буженину: рецепт Мікаеля Арояна | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Секрет соковитої буженини: рецепт від Мікаеля Арояна

Все буде добре

Не знаєте, як приготувати соковиту буженину? Тоді дивіться майстер-клас від Мікаеля Арояна! Відомий кулінар навчить вас готувати смачне м’ясо легко та просто, завдяки авторським рецептами маринадів. Всі рецепти соковитої буженини зібрані в нашому матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маринади для яловичини, курятини та баранини від Мікаеля Арояна

iStock-625135794

Головний секрет соковитої буженини в правильному маринуванні. На цей випадок у Мікаеля Арояна є три авторських рецепти соусів, які зроблять м’ясо дуже соковитим і ніжним на смак.

Рецепт білого соусу для ніжного смаку м’яса

Складові:

  • Грецький йогурт – 200 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець мелений білий – 0,5 ч. л.
  • Часник – 4 зубчики
  • Прованські трави – 0,5 ч. л.
  • Діжонска гірчиця – 1 ч. л.
  • Вода – 150 мл

Приготування:

  1. Воду довести до кипіння.
  2. Збити яйце з просіяного борошном. Коли вода закипіла, зменшити вогонь і через пару хвилин різко влити йогурт. Перемішати.
  3. Додати збите яйце з борошном і прянощі з часником і гірчицею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати фарш: майстер-клас від Мікаеля Арояна

Рецепт червоного соусу для шанувальників гострих страв

Складові:

  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський червоний – 1 шт.
  • Гострий перець – 1 стручок
  • Часник – 4 зубчики
  • Помідори у власному соку – 5 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Прованські трави – 0,5 ч. л.
  • Солодка паприка – 1 ч. л.
  • Рослинна олія – ​​2 ст. л.

Приготування:

  1. Моркву помити й очистити. У м’ясі зробити глибокий надріз вздовж і помістити в нього морквину.
  2. Змішати очищені нарізані перці, часник, помідори, спеції та рослинну олію. Перебити в блендері.
  3. Залити м’ясо отриманою сумішшю.

iStock-576594466

Рецепт гострого соусу з зеленню для соковитого пікантного смаку

Складові:

  • Базилік – 50-100 грамів
  • Кінза – 50-100 грамів
  • Петрушка – 50-100 грамів
  • Кріп – 50-100 грамів
  • Волоські горіхи
  • Спеції за смаком
  • Рослинна олія

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бараняча рулька: рецепт із Ірландії

Приготування:

  1. Свіжу зелень перебити з часником, спеціями, рослинною олією та волоським горіхом.
  2. Вимите м’ясо добре змастити соусом.
  3. Загорніть буженину в фольгу – чим товщий шар фольги, тим краще м’ясо збереже сік. Важливо: матова сторона має бути зсередини.
  4. Щоб страва не підгоріла, налийте в деко воду – 1-1,5 см.
  5. Поставте м’ясо в розігріту до 180 градусів духовку та випікайте близько години. А щоб буженина мала рум’яну скоринку, зніміть фольгу за 10 хвилин до повної готовності.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре