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
Рецепт мексиканського кукурудзяного супу | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Мексиканський суп з кукурудзою: покроковий рецепт приготування

Все буде добре

«Все буде добре» продовжує збирати смачні рецепти з усіх куточків світу! Сьогодні у нас рецепт мексиканського кукурудзяного супу, який тревел-агент Софія Вовк дізналася від корінних жителів Мексики. Вони розповіли їй всі хитрощі та навчили готувати цю смачну страву. Тепер своїм досвідом дівчина ділиться з читачами сайту STB.UA. Дізнайтеся, як приготувати смачний мексиканський суп з кукурудзою в нашому матеріалі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кукурудзяний суп: покроковий рецепт приготування

iStock-664882004

Складові:

  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Кукурудзяна каша – 6 ст. л.
  • Курка ціла – 1 шт.
  • Сухі перці чилі червоні – 6 шт.
  • Зелений гострий перець свіжий – 1 шт.
  • Орегано сушений, що не мелений – 1 пачка
  • Лук – 3 шт.
  • Гвоздика – 5 шт.
  • Капуста свіжа – 1 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 5 шт.
  • Часник – 10 зубчиків
  • Соняшникова олія
  • Гострий чорний перець горошком – за смаком
  • Сіль за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати сирний суп: рецепт Насті Кожевнікової

iStock-176774465Приготування:

    1. Перці наламати, очистити від корінців, насіння залишити. Покласти в каструлю, залити водою та лишити на пів години кип’ятитися.
    2. Потім додати помідори. Покласти їх цілими поверх перців.
    3. Курку промити водою з лимоном. Далі покласти у каструлю з холодною водою. Додати нарізану цибулину й один чималий зубчик часнику, розрізаний на 4 частини. Бульйон має вийти наваристим.
    4. Коли вода у перцях википіла, знімайте їх з вогню.
    5. Далі потрібно приготувати соус. Перебийте в блендері  до однорідної маси сушене орегано, 3-4 зубчики часнику (нечищеного від шкірки), 4-5 шт. гвоздики, 3-4 шт. чорного перцю горошком, проварені помідори та перці, кілька склянок води.
    6. Коли маса готова, поставте розігріватись пательню, налийте на дно трохи соняшникової олії. Потім додайте соус із перців, але спершу змішайте його з водою та процідіть через сито. Масу, що залишилась в ситі, можна викинути. Залиште соус  томитись на пательні 10 -15 хв.
    7. Коли м’ясо закипіло, зніміть піну. Потім перевірте його готовність. Якщо курка вже приготувалась, зніміть м’ясо з кістки та розберіть на дрібні шматочки. Лишіть на тарілці охолонути.
    8. Додайте в каструлю з наваром  банку кукурудзи та кукурудзяну кашу.
    9. Потім приготуйте ще один соус: перебийте у блендері жменю орегано, шматочок цибулі, 2 зубчики нечищеного часнику та півсклянки води. Додайте отриманий соус до супу.
    10. Через хвилин 5-6 в суп потрібно додати масу з помідорів і перців, а також охолоджене м’ясо.
    11. Ретельно усе перемішайте й лишіть томитися на легкому вогні. Потім дрібно наріжте капусту, покладіть в миску з водою та залиште її на 10 хв.
    12. Коли всі інгредієнти готові, поєднайте їх у глибокій мисці. Спочатку потрібно викласти гущу з супу, потім залити її бульйоном. Зверху покладіть капусту, гострий перець і лимон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Огірковий суп «Джаджик»: покроковий рецепт

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре