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
Десерти з гарбуза: топ-3 рецепти покроково | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Десерти з гарбуза: топ-3 рецепти

Все буде добре

Не знаєте, який десерт приготувати з гарбуза? Наша топ-3 добірка рецептів допоможе вам створити чудову страву. У списку корисних десертів – гарбузовий пиріг, тиквондю та навіть їстівні виделки! Дізнайтесь найкращі рецепти десертів з гарбуза просто зараз!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарбузовий чізкейк: рецепт від Лізи Глинської

iStock-841132086

Гарбузовий пиріг

Складові:

  • Мускатний гарбуз (1 кг) – 1 шт.
  • Сир – 500 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Ванільний екстракт (ванілін)  – 1 ч. л.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Яйця – 3-4 шт.
  • Кориця мелена – 1 ч. л.
  • Мед – 1 ч. л.
  • Волоські горіхи – 50 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джем із гарбуза: рецепт покроковий

Приготування:

  1. Розрізати гарбуз навпіл, вичистити насіння, дістати м’якоту.
  2. М’якоту зварити або запекти в духовій шафі до повної готовності.
  3. Готову м’якоту подрібнити в блендері.
  4. У сир додати яйце, цукор, ванільний екстракт, горіхи та перемішати.
  5. Змішати сирну масу з гарбузовим пюре.
  6. Розігріти духову шафу до 180 С.
  7. Половинки гарбуза наповнити гарбузовою сумішшю та відправити до духовки. Випікати 45 хв за температури 200 С.
  8. Готовий гарбузовий пиріг зверху змастити медом та прикрасити горіхами.

iStock-579431890

Тиквандю

Складові:

  • Гарбуз (середній) – 1 шт.
  • Твердий сир (3 сорти) – 600 г
  • Вершки (30%) – 200 г
  • Печериці – 300 г
  • Часник – 1 шт.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Рослинна олія – 1 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крамбл із гарбуза: рецепт Вінченцо Барба

Приготування:

  1. Помити гарбуз, видалити м’якоту та змастити рослинною олією.
  2. Запікати в духовій шафі 30 хв.
  3. Гриби, цибулю, часник перець, чилі обсмажити на рослинній олії.
  4. Натерти сири та змішати разом.
  5. В отриману масу влити вершки та суміш трьох сортів сиру.
  6. Перелити в гарбуз, накрити зрізаною верхівкою гарбуза. Запікати ще 15 хв при 180 С.

iStock-151515919

Їстівні виделки

Складові:

  • Тісто листкове – 200 г
  • Жовток яєчний – 1 шт.
  • Волоські горіхи – 10 шт.
  • Кмин – 1 ч. л.
  • М’якота гарбуза

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарбузовий флан: рецепт Катерини Великої

Приготування:

  1. Подрібнити горіхи. Змішати з гарбузовою м’якотою.
  2. Розкатати листкове тісто.
  3. На одну половинку викласти м’якоту з подрібненими горіхами.
  4. Накрити другою половинкою та ще раз розкатати.
  5. Нарізати смужками 1,5 см і скрутити спіралями.
  6. Змастити жовтком, посипати кмином.
  7. Випікати в духовій шафі 15 хв за температури 180 С.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре