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
Кролик під шоколадним соусом: рецепт маринаду й приготування | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Кролик під шоколадним соусом: рецепт приготування

Все буде добре

Не знаєте, як приготувати кролика смачно та незвично? Скористайтеся порадою сім’ї актора Андрія Пономаренка. До вашої уваги рецепт кролика під шоколадним соусом! Ця вишукана страва стане ідеальним варіантом для святкового застілля або романтичної вечері. Покрокова інструкція приготування вже в матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати на вечерю: топ-5 страв

iStock-863577920

Складові:

  • Тушка кролика – 1 шт.
  • Олія оливкова – 100 мл
  • Борошно – 100 г

Для маринаду:

  • Цибуля порей – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Зелень петрушки – 1 пучок
  • Розмарин
  • Сіль, перець, лавровий лист –  за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бараняча рулька: рецепт із Ірландії

Для соусу:

  • Шоколад – 100 г
  • Мигдаль – 100 г
  • Фундук –  50 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Кориця – за смаком

iStock-491816304

Приготування маринаду для кролика:

  1. Нарізаємо дрібно цибулю порей, ріпчасту цибулю,  зелень. Додаємо спеції.
  2. Перемішуємо отриману суміш з м’ясом.
  3. Залишаємо м’ясо на 10 хвилин насититися  смаком і ароматом.

Приготування кролика:

  1. Виймаємо з маринаду кролика, обвалюємо його в борошні та обсмажуємо на оливковій олії до золотистої скоринки.
  2. Обсмаженого кролика складаємо в каструлю для тушіння.
  3. Овочі з маринаду пасеруємо на сковороді, де до цього обсмажувався кролик.
  4. Додаємо пасеровані овочі в каструлю з кроликом і тушкуємо все разом протягом 30 хвилин на слабкому вогні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маринади для яловичини, курятини та баранини від Мікаеля Арояна

Приготування шоколадного соусу до кролика:

  1. Розтоплюємо шоколад. Додаємо подрібнені мигдаль, фундук, мелену корицю та розтовчений часник.
  2. Отриману суміш доводимо до кипіння.
  3. Шоколадним соусом заливаємо готового кролика.
  4. Накриваємо кришкою та лишаємо м’ясо настоюватися 15 хв.

Приготуйте неймовірно смачний гарнір до кролика в шоколадному соусі – баклажани з апельсинами на грилі! Покроковий рецепт дивіться за посиланням.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре