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
Ревізія холодильника Павла Костіцина | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Ревізія холодильника Павла Костіцина: готуємо смачну вечерю з простих продуктів

Все буде добре

Євген Клопотенко вирішив провести ревізію холодильника Павла Костіцина! Відомий телеведучий стверджує, що зі знайдених у нього продуктів кулінарові нічого приготувати не вдасться. Але для Жені це прозвучало як виклик! Що ховається в холодильнику Павла Костіцина, та чи вдасться Євгену Клопотенку приготувати вечерю з мінімального набору продуктів, дізнайтеся просто зараз!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Клопотенко святкує День Народження: Я щасливий на 888%!

1

Під час ревізії холодильника ведучого наймістичнішого шоу країни були знайдені такі продукти:

  • Огірки
  • Буряк
  • Яблука
  • Банан
  • Рослинно-вершкова суміш
  • Петрушка
  • М’ята
  • Гарбузове насіння
  • Половинка лимона
  • Оливкова олія
  • Гречка

iStock-840623224ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Євген Клопотенко змінює харчування в київській школі: презентація нового меню

Ви будете здивовані, але з цих знахідок Євгену вдалося приготувати повноцінну вечерю! Навіть більше, один зі знайдених продуктів – банан – і зовсім не знадобився! Дізнайтеся, як з простих продуктів приготувати смачну вечерю, в нашому матеріалі. Всі рецепти вже перед вами!

Готуємо салат під мятно-огірковим соусом:

Складові:

  • Гречка – 100 г
  • Яблука – 3 шт.
  • Буряки – 2 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Рослинно-вершкова суміш – 10 г
  • Оливкова олія – 2-3 ст. л.
  • Лимон – ½ шт.
  • Гарбузове насіння
  • Цукор та сіль до смаку
  • М’ята – 1 пучок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачний десерт зі цвітної капусти від Євгена Клопотенко

Приготування:

  1. Обсмажуємо кілька хвилин гречку на вершковому маслі.
  2. Нарізаємо яблука на 4 частини, вирізаємо серцевину та кладемо в соковижималку. Те ж саме робимо з буряком.
  3. Заливаємо гречку яблучно-буряковим соком на годину.
  4. Розігріваємо  духовку до 180 градусів. Миємо огірок, кладемо на деко та готуємо 40 хв. Відварюємо один буряк.
  5. Нарізаємо яблуко та обсмажуємо на рослинно-вершковій суміші.
  6. Нарізаємо відварений буряк та обсмажуємо його на рослинно-вершковій суміші.
  7. Готовий огірок збиваємо у блендері з оливковою олією, соком половинки лимона, пучком м’яти, цукром та сіллю.
  8. Прикрашаємо страву гарбузовим насінням та петрушкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Консервований гарбуз: рецепт від Євгена Клопотенко

Ось так легко з простих продуктів можна приготувати смачну та корисну вечерю! Дивіться улюблене шоу на Телеканалі СТБ, і у вас все буде добре!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре