PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Торт зі згущеним молоком: рецепт від Надії Матвєєвої

Все буде добре

Гості вже на порозі, а у вас немає частування до чаю? Надя Матвєєва знає, як врятувати ситуацію! Торт зі згущеним молоком за фірмовим рецептом порадує насиченим смаком, а для його приготування потрібно всього лише 15 хвилин! Читайте покроковий рецепт торта зі згущеним молоком від Надії Матвєєвої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтичний торт: рецепт ласощів від Соні Руденко

iStock-614977482

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французький десерт «Канеле»: рецепт приготування

Складові

Для тіста:

  • Згущене молоко – 0,5 банки
  • Яйце – 3 шт.
  • Розпушувач – 2 ч. л.
  • Борошно – 1 ст.

Крем:

  • Вершки 33% – 250 мл.
  • Цукрова пудра – 2 ст. л.

Глазур:

  • Шоколад – 100 г.
  • Вершки – 1 ст. л.
  • Вершкове масло – 1 ст. л.
  • Фрукти, квіти, шоколад для прикраси торта

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Торт Безе: рецепт покроковий

Приготування:

  1. Духовку розігріти до 200 ⁰ С.
  2. Згущене молоко збити з яйцем.
  3. Додати просіяне борошно, змішане з розпушувачем.
  4. На деко, застелене пергаментом, вилити тісто.
  5. Випікати 5-7 хвилин.
  6. Тим часом розтопити шоколад на водяній бані. Додати вершкове масло та вершки.
  7. Вирізати з готових коржів 4 кола одного розміру (14 см). Дати охолонути.
  8. Вершки збити з цукровою пудрою.
  9. На кожен шар викласти збиті вершки. Полити шоколадною глазур’ю.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре