PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Імбирно-яблучний пиріг: рецепт приготування

Все буде добре

Приготуйте для своїх рідних смачні ласощі – яблучний пиріг з імбиром! Наш експерт Людмила Шупенюк не втомлюється балувати близьких цією дивовижною стравою. Спробуйте – десерт припаде до смаку всій родині! Рецепт яблучного пирога з імбиром в матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський сливовий пиріг від Сергія Калініна

iStock-881733586

Складові:

  • Борошно – 200 г
  • Рослинна олія – 100 г
  • Вода – 70 г
  • Сухий імбир – 0.5 ч. л.
  • Розпушувач – 1/3 ч. л.
  • Сіль – 1/4 ч. л.
  • Яблуко – 400 г
  • Цукрова пудра – 100 г
  • Кориця – 1/4 ч. л.
  • Кардамон – 1/4 ч. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зігріваючий суп з імбиром від Марини Шевченко

Приготування:

  1. Змішайте сухі інгредієнти: борошно, імбир, розпушувач і сіль.
  2. Додайте рослинне масло та гарячу воду, замісіть тісто. Зліпіть з тіста кулю, загорніть його в харчову плівку й поставте до холодильника на 40 хвилин.
  3. Дістаньте тісто з холодильника й розкачайте, покладіть його в форму для випікання.
  4. Потім необхідно нарізати яблука дольками, викласти на тісто. Присипте цукровою пудрою, корицею та кардамоном.
  5. Сформуйте бортики пирога. Поставте пиріг в розігріту до 180 С духовку на 30 хвилин.
  6. Готовий пиріг прикрасьте цукровою пудрою.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре