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
Рецепт фруктового салату на Новий рік 2018 | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Салат «Фруктовий рулет» на Новий рік 2018

Все буде добре

Приготуйте фруктовий салат на Новий рік 2018! Цей корисний делікатес приємно здивує ваших гостей та подарує незабутній смак. Покроковий рецепт фруктового  салату на Новий рік дізнайтеся в нашому матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Салат «Нарцис»: рецепт простої страви до новорічного столу

iStock-154214698

Для салату:

  • Яблуко – 1 шт.
  • Груша – 1 шт.
  • Ківі – 1 шт.
  • Виноград
  • Консервований ананас – 100 г
  • Апельсин – 1 шт.
  • Вершкове масло – 50 г
  • Коньяк – 50 г

Для глазурі:

  • Вода – 150 г
  • Цукор – 90 г
  • Чорний шоколад – 180 г

Для соусу:iStock-639353192

  • Мед – 2 с. л.
  • Сік ½ лимона

Для декору:

  • Білок з 1 яйця
  • Цукрова пудра – 200 г
  • Сік ½ лимона

Приготування глазурі:

  1. Наливаємо воду в сотейник. Додаємо цукор.
  2. Ставимо на плиту й постійно помішуємо віничком, щоб цукор повністю розчинився й ми отримали сироп. Варимо 10-15 хв.
  3. Щоб глазур вийшла правильної консистенції, використовуємо лише один вид шоколаду.
  4. У кип’ячену воду додаємо чорний шоколад та маленький шматочок вершкового масла.
  5. Варимо ще декілька хвилин та вимикаємо. Лишаємо глазур охолонути, щоб вона набула густої консистенції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Салат олів’є до Нового року 2018: класичний рецепт

Приготування соусу:

Змішуємо мед та лимонний сік.

Приготування салату:

  1. Нарізаємо фрукти великими шматочками.
  2. Розігріваємо пательню, додаємо вершкове масло для смаження.
  3. На розігріту пательню закидаємо всі фрукти окрім винограду. Його додаємо вже в кінці смаження.
  4. Після винограду виливаємо на пательню соус і тушкуємо близько  10 хв, доки не випарується вся рідина.
  5. Вливаємо коньяк в пательню з готовими фруктами та підпалюємо. Коньяк надає фруктам особливий насичений присмак.

Снимок

Приготування декору:

  1. Для декору готуємо астінг. Спочатку збиваємо білок разом з цукровою пудрою.
  2. Вливаємо сік половинки лимону.
  3. Збиваємо суміш до утворення стійкої піни.
  4. Беремо кондитерську плівку або пергамент. Тонким рівномірним шаром розподіляємо по ній глазур. Надаємо плівці форми рулету й ставимо до холодильника на 15 хв. Так само робимо бортики для рулету.
  5. Викладаємо на тарілку охолоджені фрукти. Поверх них ставимо шоколадну глазур з бортиками.
  6. Зверху рулет прикрашаємо айсінгом та фруктами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2018 – рецепти, гороскопи, корисні статті

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре