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
Що приготувати на Новий рік 2018: рецепти новорічних страв | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Страви на Новий рік 2018: рецепти від «Все буде добре»

Все буде добре

Новий рік 2018 вже не за горами! Редакція сайту STB.UA склала список страв до новорічного столу, який допоможе вам порадувати своїх близьких в таке довгоочікуване свято. У матеріалі ви знайдете найцікавіші ідеї справжніх кулінарних шедеврів від учасників шоу «МастерШеф», а також нескладні рецепти, які прозвучали в ефірах програми «Все буде смачно».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що повинно бути на новорічному столі у 2018 році (рік жовтого земляного Собаки)

servirovka-12-min-1024x640

Наближається рік жовтого земляного Собаки, а значить однією з головних складових новорічного меню має бути м’ясо. Зовсім недавно телеглядачі дізналися оригінальний рецепт приготування кролика, а також гарнір до нього.

А для любителів рибних страв ми підготували щось особливе. До вашої уваги пропонуємо рулет-вінок із сьомги та скумбрії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтичні салати на новий рік: топ-10 рецептів

skVSsem

Необхідні інгредієнти:

  • сьомга слабосолона – 500 г;
  • скумбрія гарячого копчення – 500 г (ціла тушка);
  • вершкове масло – 100 г;
  • сир (18%) – 200 г;
  • сметана (25%) –80 мл;
  • оливки без кісточок – 50 г;
  • лимон – 1 шт.;
  • петрушка – 3 гілочки;
  • кріп – 3 гілочки;
  • часник – 1 зубчик;
  • перець чорний мелений – 2 г.

Приготування:

  1. Перебийте до однорідності петрушку, кріп, часник, сир і сметану.
  2. Додайте подрібнені оливки, шматочки філе скумбрії, цедру лимона, чорний мелений перець і вершкове масло. Перемішайте.
  3. Форму вистеліть плівкою та слайсами сьомги (2/3).
  4. Викладіть начинку, накрийте сьомгою, що залишилася.
  5. Загорніть краями плівки та охоложуйте протягом 2 годин.

Також, у програмі «Все буде смачно» були запропоновані такі рецепти новорічних ласощів:

  1. Торт «Руді».
  2. Новорічний croquembouche.
  3. Палаючий різдвяний пудинг.
  4. Желе «Мандарини в шампанському».
  5. Кролик по-мальтійськи.
  6. Новорічні ялинки з лаваша.
  7. Сирні кульки з мандарином.
  8. Новорічний пунш.
  9. Глінтвейн.
  10. Грог.

А для любителів пташиного м’яса, які не готові прощатися з улюбленими ласощами навіть у новорічну ніч, ми пропонуємо рецепт учасниці 6-го сезону «МастерШеф» Катерини Великої.

Гусячі ніжки з картопляним пюре і васабі

VvF-4EuNQqM

Інгредієнти:

  • гусячі ніжки 2 шт;
  • яблука (бажано зелені кислі) 2 штуки;
  • кмин;
  • сіль;
  • перець;
  • оливкова олія;
  • пакет для запікання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бутерброди на Новий рік: топ-5 оригінальних рецептів

Для картопляного пюре:

  • картопля 2 штуки;
  • вершкове масло 20 гр .;
  • молоко 70 мл;
  • лавровий лист 1 шт;
  • часник 1 зубок;
  • цибуля 1/8;
  • васабі 0,5 ст.л.

Спосіб приготування:

  1. Ріжемо яблука на 8 частин.
  2. Змащуємо ніжки оливковою олією, посипаємо сіллю, перцем і кмином.
  3. Беремо пакет для запікання та викладаємо на дно яблука. Пакет для запікання дасть свободу дій: не потрібно буде кожні 20 хв поливати ніжки соком, щоб вони не пересохли, а потім довго мити духовку та провітрювати квартиру.
  4. На яблука кладемо ніжки «валетом». Ставимо деко в попередньо розігріту духовку на 180 градусів на середній ярус.
  5. Через 2 години починаємо робити пюре. Чистимо картоплю, ріжемо на шматочки, заливаємо холодною водою, солимо, кладемо часник, цибулю та лавровий лист.
  6. Варимо картоплю до м’якості, зливаємо воду, виймаємо цибулю, часник і лавровий лист.
  7. Додаємо молоко, вершкове масло та васабі, даємо закипіти. Розминаємо картоплю.

Актуальними стравами до новорічного столу також будуть:

  1. Ростбіф з ягідним соусом від Наталії Петрик.
  2. Шоколадний мус з горіховим крамбль від Катерини Великої.
  3. Салат з раковими шийками від Катерини Великої.
  4. Рецепт смачного сибаса і лосося від учасниці «МастерШеф».
  5. Штрудель з фізалісу і хурми від Євгена Поливоди.

537f2f5915b566ec82852ccc20e7026b

Також на столі вітаються овочі та фрукти. Не забудьте прo напої, без яких не обійдеться чарівне свято.

А ось кілька рецептів апетитних десертів для новорічного столу:

  1. Французький десерт «Канеле»
  2. Торт Безе
  3. Київський торт
  4. Торт «Шахова дошка»
  5. Макаруни з борошном з нуту

Любителі оригінальної подачі страв можуть здивувати близьких і гостей тим, що помістять їжу у сільський посуд, наприклад, у глиняні горщики.

Вітаємо всіх читачів STB.UA з наступаючими святами. Бажаємо вам смачного і щасливого нового року!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре