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
Теплий салат Олів'є: рецепт Мікаеля Арояна | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Теплий салат «Олів’є»: рецепт новорічного салату від Мікаеля Арояна

Все буде добре

Як приготувати теплий салат «Олів’є», розповість Мікаель Ароян! У новій інтерпретації салату з’являться незвичайні складові, а сам салат отримає назву «Люсьєн». Дізнайтеся рецепт теплого салату «Олів’є» просто зараз в нашому матеріалі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Салат олів’є до Нового року 2018: класичний рецепт

iStock-513585576

Складові:

  • Картопля — 3 шт.
  • Перепелині яйця — 3 шт.
  • Коктейльні креветки — 10 шт.
  • Солоний огірок — 1шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Бекон — 200 г
  • Паростки зеленого горошку
  • Вершкове масло — 30 г
  • Молоко — 0,5 л
  • Борошно — 40 г
  • Вода — 40 г
  • Желатин — 1 упаковка
  • Олія
  • Куркума — 5 г
  • Сіль, перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Качиний салат на Новий рік 2018: рецепт Ольги Стогнушенко

Приготування:

  1. Для початку зробіть соус бешамель. Розтопіть вершкове масло в ковші та всипте  борошно. Поступово вливайте молоко, ретельно розмішуючи суміш, і доведіть до кипіння при постійному помішуванні. Додайте сіль і перець за смаком. Варіть на повільному вогні, помішуючи, 8—10 хвилин.
  2. Залийте соус в форму для випікання та залиште застигати на 2 години.
  3. Зваріть картоплю, додайте вершкове масло і поставте на 2 хвилини в мікрохвильову піч. Закиньте нагріту картоплю до комбайну. До неї додайте дрібку куркуми.
  4. Готове пюре викладайте в кондитерський мішок.
  5. Приготуйте стружку з бекону. Наріжте його та поставте в мікрохвильову піч на 30 секунд. Переверніть на інший бік і поставте в мікрохвильову піч ще на 3 хвилини. Відокремте бекон від волокон. Візьміть качалку та злегка притисніть бекон. Нарвіть на менші волокна. Смажте їх в киплячій олії. Перекладіть в сито, аби жир стік, і підсушіть стружку на паперовому рушнику.
  6. Витягніть з форми застиглий соус бешамель на тарілку. Далі викладіть на нього інші інгредієнти: перепелині яйця, розрізані на половинки; коктейльні креветки, нарізані слайсами; солоні огірки та моркву; кульки свіжого огірка (які можна зробити з допомогою ножа для карвінгу).
  7. Зверху викладіть смужки червоної цибулі та паростки зеленого гороху. Також можете використовувати зелений горошок.
  8. Верхівку присипте стружкою бекону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мексиканський салат «Піканте»: оригінальна страва на Новий рік 2018

Поради:

  1. Щоб соус бешамель набув потрібної форми і загус, додайте в нього суміш з желатину та води 9:1.
  2. Паростки горошку ви можете виростити у себе вдома. Візьміть ємність, викладіть у неї вату, потім засипте тирсою. Всередину помістіть цільні горошинки й залийте невеликою кількістю води. Регулярно підливайте воду, але не затоплюйте горох. Через 2 тижні з’являться паростки, які ви зможете використовувати для прикрашання салатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2018 – рецепти, гороскопи, корисні статті

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре