Великий грузинський пельмень, який під силу приготувати навіть чоловікові!

Все буде добре

Хінкалі – відома традиційна грузинська страва. За технологією приготування схожа на пельмені та вареники. Через досить великі розміри самих хінкалі навіть людині з найбільшим апетитом не під силу з’їсти більше 10 штук за раз. Однак у книзі Рекордів Гіннесу зафіксований неймовірний факт, коли грузину вдалося заштовхнути в себе цілих 100 хінкалі! Ще один рекорд було занесено до книги Гіннесу не так давно – у 2013 році. Коли на грузинському святі Тбілісоба, що проходив у Москві, приготували найбільший хінкалі у світі! Він був настільки великим, що одночасно ним поласувало майже 50 тисяч чоловік! Можливо, ви стільки не з’їсте, але можете приєднатися до приготування пельменів по-грузинськи! Адже фіналіст шоу “МайстерШеф” Самвел Адамян поділився всіма секретами приготування цієї страви справжній чоловіків! Читайте рецепт тут!

♥ Сподобалося відео? Залиш нам свій відгук в коментарях знизу! Також не забудь поділитися відео зі своїми друзями у соц мережах :) Не сподобалося? Також повідом про це в коментарях. Дякуємо!

Більше відео в наших тематичних підбірках!

► Все для дітей → Діти

► Все про красу і моду → Краса

► Психологія та сімейні стосунки → Психология

► Вправи для схуднення і зарядки → Схуднення

► Домашні поради → Дом

► Як вибрати. Корисні поради → Як вибрати

► Догляд за здоров’ям → Здоров’я

► Кулінарні рецепти → Їжа

«Все буде добре» (ВБД) – розважальне сімейне шоу корисних порад, кулінарних рецептів та секретів, де експерти програми дають практичні поради, застосовні в повсякденному житті і в побуті. У проекті ви почуєте поради, як змінити своє життя на краще як в стосунках, так і в облаштуванні будинку, як у вихованні дітей, так і у своєму стилі одягу. Наші відео допомагають знайти відповіді на наступні питання: Як скинути вагу? Як схуднути? Як приготувати? Як і чим живитися? Як красиво і недорого одягнутися? Як зробити? Як вибрати?

Дивіться «Все буде добре» з понеділка по четвер о 16:00 на СТБ. Нові випуски з’являються на сайті відразу після виходу програми до ефіру.