Італійський тортіно – шоколадний кекс за 10 хвилин

Все буде добре

Італійський тортіно названий на честь італійського шеф-кухаря на ім’я Джузепе Тартіні, який вигадав цей кекс для своєї матері на день народження. Він прагнув, аби це свято пройшло грандіозно, і довго шукав спосіб здивувати всіх гостей. Вигаданий ним кекс був ніжним, вологим в середині і смакував немов шоколад. Після бенкету новина про неймовірно смачний шоколадний десерт Тартіні облетіла всю Європу. Слава дійшла аж до Сполучених Штатів. Із Вашингтону Тартіні отримав офіційного листа, про те, що там чули про маленьку італійську страву, і мали б честь отримати рецепт цього шоколадного кексу. І досі тартіні подають в усіх першокласних ресторанах, і коштує маленький кекс щонайменше 100 гривень. Але Вінченцо Барба розповість прямо зараз, як можна приготувати його будинку самостійно і в двадцять разів дешевше! Читайте рецепт тут!

♥ Сподобалося відео? Залиш нам свій відгук в коментарях знизу! Також не забудь поділитися відео зі своїми друзями у соц мережах :) Не сподобалося? Також повідом про це в коментарях. Дякуємо!

Більше відео в наших тематичних підбірках!

► Все для дітей → Діти

► Все про красу і моду → Краса

► Психологія та сімейні стосунки → Психология

► Вправи для схуднення і зарядки → Схуднення

► Домашні поради → Дом

► Як вибрати. Корисні поради → Як вибрати

► Догляд за здоров’ям → Здоров’я

► Кулінарні рецепти → Їжа

«Все буде добре» (ВБД) – розважальне сімейне шоу корисних порад, кулінарних рецептів та секретів, де експерти програми дають практичні поради, застосовні в повсякденному житті і в побуті. У проекті ви почуєте поради, як змінити своє життя на краще як в стосунках, так і в облаштуванні будинку, як у вихованні дітей, так і у своєму стилі одягу. Наші відео допомагають знайти відповіді на наступні питання: Як скинути вагу? Як схуднути? Як приготувати? Як і чим живитися? Як красиво і недорого одягнутися? Як зробити? Як вибрати?

Дивіться «Все буде добре» з понеділка по четвер о 16:00 на СТБ. Нові випуски з’являються на сайті відразу після виходу програми до ефіру.