Як приготувати заварні сердечка-валентинки?

Все буде добре

Один з найпопулярніших італійських десертів – тістечка із заварного тіста. Спочатку палкі італійці надавали їм форму жіночих грудей, пізніше з’явилися числені варіанти начинок і форм цих десертів. Італійці, що мешкають в Україні, теж відзначаються оригінальністю – якось в Ужгороді італійський пекар Валентіно Штефано зробив для своєї нареченої Вікторії весільну сукню з повітряних тістечок. На приготування солодкого вбрання пішло півтори тисячі кремових солодощів і цілих 2 місяці. А для того, щоб створити тістечка-валентинки знадобиться всього півгодини! Зазвичай заварне тісто наповнюють масляним кремом, проте сьогодні Вінченсо Барба поділиться рецептом корисних начинок на будь-який смак – шоколадної та сирної для ласунів, що стежать за фігурою. А допомагати йому буде Михайло Присяжнюк. Читайте більше тут!

♥ Сподобалося відео? Залиш нам свій відгук в коментарях знизу! Також не забудь поділитися відео зі своїми друзями у соц мережах :) Не сподобалося? Також повідом про це в коментарях. Дякуємо!

Більше відео в наших тематичних підбірках!

► Все для дітей → Діти

► Все про красу і моду → Краса

► Психологія та сімейні стосунки → Психология

► Вправи для схуднення і зарядки → Схуднення

► Домашні поради → Дом

► Як вибрати. Корисні поради → Як вибрати

► Догляд за здоров’ям → Здоров’я

► Кулінарні рецепти → Їжа

«Все буде добре» (ВБД) – розважальне сімейне шоу корисних порад, кулінарних рецептів та секретів, де експерти програми дають практичні поради, застосовні в повсякденному житті і в побуті. У проекті ви почуєте поради, як змінити своє життя на краще як в стосунках, так і в облаштуванні будинку, як у вихованні дітей, так і у своєму стилі одягу. Наші відео допомагають знайти відповіді на наступні питання: Як скинути вагу? Як схуднути? Як приготувати? Як і чим живитися? Як красиво і недорого одягнутися? Як зробити? Як вибрати?

Дивіться «Все буде добре» з понеділка по четвер о 16:00 на СТБ. Нові випуски з’являються на сайті відразу після виходу програми до ефіру.