Сезон молодого щавлю! Готуємо рибу під щавлевим соусом

Все буде добре

Кислий смак свіжих зелених листочків знайомий нам з дитинства. Наші господині готують зі щавлю зелений борщ; у Англії з нього роблять пюре, яке потім змішують з картопляним, та різноманітні соуси до м’яса. У жарких країнах ним рятуються від спеки: щавель кладуть замість лимону в чай або ж готують зі свіжого зеленого листя освіжаючі напої. А от французи вважають щавель одним із головних надбань національної кухні. Він – обов’язковий інгредієнт апетитного соусу зі сметаною, який готують до тріски або іншої сухої риби і подають у вишуканих французьких ресторанах. У французів є свій секрет приготування ніжного на смак щавлевого соусу, адже якщо інгредієнти поєднати в неправильній послідовності, то соус буде надто кислим, потемніє і зіпсує смак риби. Проте сьогодні Алла Ковальчук розкриє секрет французьких шеф-кухарів. Читайте рецепт тут!

♥ Сподобалося відео? Залиш нам свій відгук в коментарях знизу! Також не забудь поділитися відео зі своїми друзями у соц мережах :) Не сподобалося? Також повідом про це в коментарях. Дякуємо!

Більше відео в наших тематичних підбірках!

► Все для дітей → Діти

► Все про красу і моду → Краса

► Психологія та сімейні стосунки → Психология

► Вправи для схуднення і зарядки → Схуднення

► Домашні поради → Дом

► Як вибрати. Корисні поради → Як вибрати

► Догляд за здоров’ям → Здоров’я

► Кулінарні рецепти → Їжа

«Все буде добре» (ВБД) – розважальне сімейне шоу корисних порад, кулінарних рецептів та секретів, де експерти програми дають практичні поради, застосовні в повсякденному житті і в побуті. У проекті ви почуєте поради, як змінити своє життя на краще як в стосунках, так і в облаштуванні будинку, як у вихованні дітей, так і у своєму стилі одягу. Наші відео допомагають знайти відповіді на наступні питання: Як скинути вагу? Як схуднути? Як приготувати? Як і чим живитися? Як красиво і недорого одягнутися? Як зробити? Як вибрати?

Дивіться «Все буде добре» з понеділка по четвер о 16:00 на СТБ. Нові випуски з’являються на сайті відразу після виходу програми до ефіру.