Поживний суп, який охолодить в літню спеку!

Все буде добре

Сочевиця – одна з найдавніших культурних рослин , яка згадується ще в Біблії. Ця бобова рослина походить з Азії , де досі залишається однією з найважливіших сільськогосподарських культур. У Туреччині без супу із сочевиці не ообходиться жоден обід. Його також готують наречені на передодні весілля, чим демонструють родині майбутнього чоловіка свої господарські здібності. Серед перших шанувальників сочевичного супу були турецькі султани та їхні наложниці. В давнину вважалося, що магічні властивості страви допомагають зберегти молодість та енергію. За рахунок своїх корисних властивостей літній суп з червоної сочевиці стане гарною альтернативою м’ясу з хлібом. Адже він містить багато калію, легкозасвоюваного білка, і до того ж вважається хорошим кровотворним продуктом. Таня Литвинова знає, як приготувати з цього продукту охолоджуючий суп!

♥ Сподобалося відео? Залиш нам свій відгук в коментарях знизу! Також не забудь поділитися відео зі своїми друзями у соц мережах :) Не сподобалося? Також повідом про це в коментарях. Дякуємо!

Більше відео в наших тематичних підбірках!

► Все для дітей → Діти

► Все про красу і моду → Краса

► Психологія та сімейні стосунки → Психология

► Вправи для схуднення і зарядки → Схуднення

► Домашні поради → Дом

► Як вибрати. Корисні поради → Як вибрати

► Догляд за здоров’ям → Здоров’я

► Кулінарні рецепти → Їжа

«Все буде добре» (ВБД) – розважальне сімейне шоу корисних порад, кулінарних рецептів та секретів, де експерти програми дають практичні поради, застосовні в повсякденному житті і в побуті. У проекті ви почуєте поради, як змінити своє життя на краще як в стосунках, так і в облаштуванні будинку, як у вихованні дітей, так і у своєму стилі одягу. Наші відео допомагають знайти відповіді на наступні питання: Як скинути вагу? Як схуднути? Як приготувати? Як і чим живитися? Як красиво і недорого одягнутися? Як зробити? Як вибрати?

Дивіться «Все буде добре» з понеділка по четвер о 16:00 на СТБ. Нові випуски з’являються на сайті відразу після виходу програми до ефіру.