Загортаємо подарунки по-японськи. Дивіться 4 січня

Все буде добре

Дивіться сьогодні (4 січня) о 16:00 в тележурналі «ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ»

Конкурс народних кондитерів

Сьогодні третя півфіналістка конкурсу народних кондитерів Ольга Лігай прикрасить торт неймовірно красивою і модною технікою – дзеркальна глазур. Також Ольга навчить вас робити квіти і листя з шоколаду і покаже, як зробити за допомогою ложки глазур, що стікає!

Як змусити погані прикмети про кохання працювати на користь вашим відносинам

Щоб ви не робили, ваше особисте життя не складається – нові відносини не зав’язуються, а старі тріщать по швах? Екстрасенс Олена Курилова знає, в чому може бути причина ваших невдач! Сьогодні ви дізнаєтеся, яких прикмет про любов необхідно дотримуватися, щоб відносини з партнером не псувалися, а тільки міцніли. А також сьогодні в гостях Наталія Папазоглу і Самвел Адамян, які ще в пошуку серйозних стосунків.

Ніжний балик з індичатини в 2 рази дешевше ніж в магазині

Аллочка Ковальчук поділиться секретами приготування найніжнішого сиров’яленого балика з індичатини, який обійдеться вам в 2 рази дешевше, ніж магазинний. Балик за рецептом Алли Ковальчук ви зможете приготувати в домашніх умовах легко і просто, заощадивши гроші і час!

Техніка фурошики – як оригінально оформити подарунок

Для будь-якого подарунка необхідна оригінальна упаковка. Ольга Волкова рекомендує скористатися технікою фурошики, за допомогою якої ви зможете з простих речей створити справжній витвір мистецтва. Відкрийте для себе японську техніку упаковки подарунків і здивуєте ваших любих!

Продукти які покращують травлення

Після новорічних свят вас турбують болі в області живота? Мучить печія, з’явилося відчуття тяжкості в шлунку, здуття і запори? Як подолати недугу і за допомогою продуктів, доступних кожному скоріше повернутися у форму, розповість дієтолог Світлана Фус!