PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Молнар Анжеліка Михайлівна, Львів

Угорський салат із капусти-кольрабі

karalabe_salataКомпоненти на 4 порції: 2 середніх капусти-кольрабі; 2 яблука; 2 середніх головки червоної цибулі; 2 шт червоної паприки; 80 гр. арахісу. Лимонний сік 1 лимона; 50ml кукурудзяної олії; сіль за смаком; перець за смаком (мелений); 1 чайна ложка чебрецю. Підготовка: Очищені, нарізані сматочки кольрабі варити в підсоленій воді, додавши сік половини лимона. Готувати кольрабі до стану \”альденте\”! У той час як кольрабі вариться можна нарізати решту компонентів. Яблуко на шматочки приблизно такого ж розміру, як капусту-кольрабі, червоний перць-смужками, нарізати червону цибулю , волоські горіхи подрібнити (за бажанням). Зварену капусту залишають охолонути в тій же воді, в якій вона варилася, потім перемішують його з іншими компонентами, додають лимонний сік, олію, молотий перець, посипатють чебрецем, приправити сіллю, Залишають промаринуватися не менше години перед подачею на стіл, щоб досягти особливого аромату.