PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Сергій Калінін

калинин2

Експерт рубрики «Кухня»
Кулінарія захопила Сергія з самого дитинства. Ще до школи намагався допомагати на кухні своїй бабусі, а в школі, не замислюючись пішов отримувати кухарські знання в рамках додаткового навчання. І, хоча доля розпорядилася інакше: Сергій здобув музичну та фінансову освіту, пристрасть до кулінарії збереглася з дитинства.
Будучи ентузіастом кулінарії, паралельно з основною зайнятістю вивчав основи професійної кулінарії, стажувався в ресторанах, подорожував, писав спочатку в особистий блог, потім взяв висоту гастрономічного оглядача журналу Forbes.Украіна.
Як підсумок, залишивши всі високі посади, повністю сконцентрувався на кулінарних медіа, консалтингу в ресторанній області та публічної діяльності в рамках власних кулінарних івентів iCook Open.