PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Вітамінний квас з аличі від Сергія Калініна

25.07.208

Квас з аличі допоможе впоратися з перепадами температур і допоможе з хорошим самопочуттям. Як приготувати квас з аличі, читайте в матеріалі.

Інгредієнти:

  • Алича – 1,5 кг
  • Вода – 7 л
  • Дріжджі – 25 г
  • Цукор – 500 г
  • Ізюм – 20 г

Більше на тему: Диетическая пицца без теста.

Приготування:

  1. Аличу очистити від кісточок, дрібно нарізати і залити окропом.  
  2. Розтерти дріжджі з 2 ст.  л. цукру і додати в остигнула суміш. Залишити бродити при кімнатній температурі.  
  3. Після початку активного бродіння суміш процідити, додати цукор, розлити по пляшках (в кожну покласти по кілька родзинок).  
  4. Поставити в холодне місце.  

Через 2 тижні квас готовий до вживання!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: