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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Поради від експертів шоу «Все буде добре»

Все буде добре

Video: Поради від експертів шоу «Все буде добре»

Харчовий
технолог Андрій Бабаєв вчить: як вибрати якісні пельмені

Свіжа яловичина, незбиране молоко, цибуля,
борошно вищого ґатунку, яйця і свіжомелені спеції – все це не йде в пельмені,
які можна купити в магазині по 15 грн за 1 кг.

У дешевих пельменях міститься набагато більше
інгредієнтів: куряче м’ясо і шкурка, дешевий жир і соєвий текстурат, яєчний
порошок, ароматизатор м’яса, карагенан та фосфат для більшої ваги пельменів, підсилювач
смаку, модифікований крохмаль, соєва клітковина.

Кулінар
Тетяна Литвинова знає секрет приготування чізкейку «Нью-Йорк»

Італійці кладуть в чізкейк свій улюблений сир
Рікотта, американці – Філадельфію. Заморський десерт можна приготувати з
традиційного українського сиру. Кулінар Тетяна Литвинова радить готувати
пісочне тісто для чізкейку так: подрібнене печиво перемішати з вершковим маслом
і цукром. Тісто помістити в форму, рівномірно розподілити і охолодити в
холодильнику 30 хвилин. Потім поверх коржа викласти сирну начинку: сир, цукор,
ванілін, яйця, вершки, трохи борошна. Десерт випікати в духовці при температурі
180 градусів 10 хвилин, потім залишити чізкейк на 60 хвилин при температурі 100
градусів.

Стиліст
Роман Мідний вчить: як підбирати шарф

При виборі шарфа завжди враховуйте наступні
складові: розмір, фактура, колір. Для тендітної фігури підійде об’ємний шарф з
тонко струмливого полотна. Гладка фактура шарфа з легким шовковистим блиском
підкреслює молодість і освіжає обличчя. Яскрава фактура шарфа підкреслює
розширені пори і зморшки на обличчі. Обов’язково звертайте увагу, як колір
шарфа взаємодіє зі шкірою обличчя та райдужної оболонки очей.

Хаял
Алекперов дає астрологічний прогноз для глядачів шоу «Все буде добре» з 17 по
23 вересня

Екстрасенс Хаял Алекперов впевнений, що
майбутній тиждень – це тиждень змін для всіх знаків зодіаку. Починайте ремонт у
будинку і він обов’язково буде успішним і швидким. Можете нарешті зважитися і
завести вихованця, наприклад, собаку чи кота. До речі, цей тиждень з 17 по 23
вересня є найсприятливішим для тих, хто хоче позбутися шкідливих звичок. Саме в
цей період все дається легше, ніж здається.

Битва
дієт: томатна проти злакової

Кожен вівторок в проекті «Все буде добре»
відбувається справжня битва серед дієт. Вперше в шоу змагаються чоловіки. Хто
переможе: закоханий холостяк Дмитро чи батько п’ятьох дітей Міша, томатна або
злакова дієта? Результат дізнаємося через 2 тижні!

Ектор
Хіменес Браво розкриє секрет стрункості супермоделі Наомі Кемпбелл:

Багатьох з нас хвилює питання: що б такого
з’їсти, щоб схуднути. Ектор Хіменес Браво навчить готувати неймовірний салат,
який допоможе завжди залишатися у відмінній формі – низькокалорійний салат з
тунцем.

Для дієтичного салату знадобляться наступні
інгредієнти: тунець, авокадо, грецькі горіхи, цибуля, капуста, кінза,
маринований імбир. А для соусу необхідні: лимонний сік, соєвий соус, спеції. За
порадою Ектора свіжий тунець можна сміливо замінити консервованим у власному
соку, ціна банки – від 20 грн. Філе риби нарізати брусками і злегка обсмажити.
У блендері змішати горіхи, оливкове масло, васабі і соєвий соус. У тарілці
змішати листя салату, подрібнену цибулю, імбир, авокадо, капусту і кинзу,
нарізаний тунець, приправити соусом.

Кулінар
Тетяна Литвинова вчить готувати сирники без борошна і цукру «Дольче Віта»

Для сирників «Дольче Віта» вибираємо якісний
домашній сир і яйця, замішуємо їх і додаємо трохи ваніліну. Обсмажуємо їх на
сковороді з невеликою кількістю соняшникової олії, поки не утвориться золота
скоринка. Для солодкого соусу змішуємо: вершки, сметану, цукор, полуницю або ж
інші фрукти або ягоди. Сирники «Дольче Віта» неймовірно корисні і мають
незабутній смак.

Стиліст
Роман Мідний вчить: як вибрати пудру, яка не псує шкіру, і як правильно її
наносити

Основне правило компактної пудри полягає в
тому, що вона не ховає недоліки, а тільки освіжає обличчя: дає правильний тон,
позбавляє від жирного блиску. Компактну пудру необхідно наносити за масажними лініями
обличчя: від носа до вилиць, від підборіддя до щік, від середини лоба до
скронь. Пудру темного відтінку краще використовувати для додання обличчю
рельєфності і більшої виразності. Обов’язково наносити тонким шаром по контуру
обличчя.

Мінеральні пудри роблять шкіру бархатистою, є
ідеальними для молодої і проблемної шкіри, а також захищають її від впливу
негативних факторів. Наносити мінеральну пудру необхідно так: круговими рухами
пензля зібрати пудру, такими ж рухам покривати шкіру обличчя від зовнішнього
боку до центру обличчя. 

Дивіться проект «Все буде добре» з понеділка по четвер, о 16:00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: