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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Вся правда про справжній шоколад

Все буде добре

Video: Вся правда про справжній шоколад

Дивіться
сьогодні, 21 листопада, о 16:00 у тележурналі «Все буде добре».

Порада дня від Андрія Бабаєва:

Під час відламування шоколаду
має бути чутно хрускіт. Поверхня шоколадки має бути глянцевою, а на зрізі –
матовою. Коли до складу додають соєві й різні білкові продукти,
поверхня шоколаду буде світлішою і матовою (справжній наче
відполірований), прилипатиме до зубів і матиме глухий звук під час ламання.

Обираємо
шоколад

Здавалося би, шоколад підробити складно. Але ми вже
знаємо, що підробляють навіть кавові зерна, і тому готові побачити нову порцію
досліджень нашого експерта Андрія Бабаєва. І на шоу «Все буде добре» оголошено
День шоколаду! Ви дізнаєтеся, як готують шоколад у найкращих кондитерських і що
насправді нам пропонують у кольоровій фользі.

«Щоденники
схуднення» з Ігорем Обуховським

Сьогодні, у
черговому випуску «Щоденників», Ігор покаже продовження комплексу вправ для
гарних рук. Сьогодні в спеціальному випуску програми сюрприз від Ігоря
Обуховського – найбільш довгоочікувана тема: шоколад під час схуднення! Не
пропустіть!

Хлібці з
шинкою та шоколадом

Змішування смаків
завжди вважалося ознакою їжі гурманів. Сьогодні Тетяна Литвинова навчить нас
готувати черговий кулінарний шедевр! Хлібці з шинкою та шоколадом – страва
вишукана, але приготувати її зможе кожен. Спробуйте й ви щось новеньке та
ексклюзивне!

Шоколадний мус

Неймовірно
смачний ресторанний десерт від Ектора! Він запам’ятається вашим гостям і
рідним, тому що про таку їжу кажуть: «пальчики оближеш»! Як приготувати
шоколадний мус удома? Які таємниці шеф-кухарів відкриє Ектор сьогодні?
Дізнайтеся о 16:00!

Шоколадний
колір волосся

Шоколад здатен не
тільки підняти настрій, але й змінити життя жінки. Сьогодні Роман Мєдний
розповість про шоколадний колір волосся, який ми називаємо каштановим. Ми
розберемося в усіх відтінках цього кольору і в тому, кому він личить. Як
підібрати правильний шоколадний відтінок, якщо у вас ніколи не було волосся
такого кольору? Дізнайтеся саме сьогодні!

Вази й
скляночки з шоколаду

Вам колись
доводило з’їдати посуд? Завдяки порадам наших експертів можливо все! Сьогодні
Ольга Волкова навчить нас робити вази й скляночки з шоколаду. Такі витвори
мистецтва не тільки прикрасять ваш стіл, але й запам’ятаються дітлахам!

Клуб зоряних
матусь: діти і шоколад

З якого віку можна давати шоколад малюкам? Яка денна норма шоколаду?
Сьогодні ми розглянемо всі міфи про шоколад у дитячому раціоні. Яким шоколадом
не можна годувати дитину? На ці запитання відповість лікар Борис Скачко, а
цікавитимуться шоколадним харчуванням зоряні матусі Даша Трегубова та Ольга
Полякова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: