PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Суп-пюре з курячими серцями і шлунками від Ігоря Місевича

19.03.2015

Не знаєте, як урізноманітнити раціон недорогою, але смачною їжею? Ми підкажемо, що для цього необхідно! Приготуйте незвичайний суп-пюре з субпродуктів! Курячі серця і шлуночки здивують своїм несподіваним смаком в цій незвичайній страві! А рецептом з нами поділився кулінар Ігор Місевич.

Інгредієнти:

Курячі серця і шлунки – 600 г

Картопля – 3 шт.

Цибуля – 1 шт.

Сіль – 1/3 ч. л.

Рослинна олія – ​​1 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їмо і скидаємо вагу: суп-пюре для схуднення.

Приготування:

Курячі серця і шлунки відварити, злити бульйон. Залити підсоленою водою.

Додати спеції, проварити 15 хвилин. Відварити картоплю. Обсмажити цибулю. Змішати відварену картоплю.

Подрібнити у блендері до стану пюре, додати бульйон з сердець і шлунків.

Перед подачею прикрасити суп нарізаними субпродуктами.

Video: Суп-пюре з курячими серцями і шлунками від Ігоря Місевича

Не знаете, как разнообразить рацион недорогой, но вкусной пищей? Мы подскажем, что для этого необходимо! Приготовьте необычный суп-пюре из субпродуктов!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: