PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Секрети приготування домашнього йогурту

09.12.2015

Домашній йогурт стрімко набирає популярності серед українських сімей. Здавалося б, процес приготування досить простий – купив закваску, додав до молока і відправив у йогуртницю або залишив у теплому місці. Однак не все так легко! Важливо знати як правильно заквасити продукт, щоб смак не мав гіркоти і містив максимальну кількість корисних бактерій! Як це зробити розповіли наші експерти – дієтолог Світлана Фус і лікар Костянтин Зеленський.

Video: Секрети приготування домашнього йогурту

Важно знать как правильно заквасить продукт, чтобы вкус не имел горечи и содержал максимальное количество полезных бактерий!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як выбрати корисну закваску?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: