PCEtLVN0aWNreSBMZWZ0LS0+DQoNCjxzdHlsZSA+DQouZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7IHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7IH0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDEzNDBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgbGVmdDowO319DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxNTAwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV80IHsgd2lkdGg6IDI0MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IGxlZnQ6MDt9fQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTYyMHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCB7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7fX0NCjwvc3R5bGU+DQoNCjxzY3JpcHQgYXN5bmMgc3JjPSIvL3BhZ2VhZDIuZ29vZ2xlc3luZGljYXRpb24uY29tL3BhZ2VhZC9qcy9hZHNieWdvb2dsZS5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo8IS0tIGV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8zIC0tPg0KDQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSBleGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrIg0KICAgICBkYXRhLWFkLWNsaWVudD0iY2EtcHViLTIwNzA4OTAyNTYzMzc3NjUiDQogICAgIGRhdGEtYWQtc2xvdD0iMzkxODM2OTIwMyI+PC9pbnM+DQo8c2NyaXB0Pg0KKGFkc2J5Z29vZ2xlID0gd2luZG93LmFkc2J5Z29vZ2xlfHwgW10pLnB1c2goe30pOw0KPC9zY3JpcHQ+PCEtLVN0aWNreSBSaWdodC0tPg0KDQoNCjxzdHlsZSA+DQouZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7IHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyByaWdodDowOyB9DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxMzQwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8yIHsgd2lkdGg6IDE2MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IHJpZ2h0OjA7fX0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDE1MDBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgeyB3aWR0aDogMjQwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgcmlnaHQ6MDt9fQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTYyMHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfMiB7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyByaWdodDowO319DQo8L3N0eWxlPg0KPHNjcmlwdCBhc3luYyBzcmM9Ii8vcGFnZWFkMi5nb29nbGVzeW5kaWNhdGlvbi5jb20vcGFnZWFkL2pzL2Fkc2J5Z29vZ2xlLmpzIj48L3NjcmlwdD4NCjwhLS0gZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgLS0+DQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSBleGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfMiINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrIg0KICAgICBkYXRhLWFkLWNsaWVudD0iY2EtcHViLTIwNzA4OTAyNTYzMzc3NjUiDQogICAgIGRhdGEtYWQtc2xvdD0iMzM0MDc0OTY4MyI+PC9pbnM+DQo8c2NyaXB0Pg0KKGFkc2J5Z29vZ2xlID0gd2luZG93LmFkc2J5Z29vZ2xlfHwgW10pLnB1c2goe30pOw0KPC9zY3JpcHQ+
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Ідеальний сніданок від Діми Коляденко! Топ-3 секретів від шоумена

Все буде добре

Сирна запіканка – ідеальний варіант для ситного сніданку і легкого вечері. Плюс вона підходить для дитячого і дієтичного харчування. Але зазвичай все готують солодку запіканку, навіть не підозрюючи, що солоний варіант цієї страви може бути смачним і корисним. Епатажний шоумен Дмитро Коляденко розповів, як можна з одного тіста приготувати відразу дві запіканки – солону і солодку.

Інгредієнти для універсального сирного тіста:

Нежирний сир – 600 г

Манна крупа – 4 ст. л.

Яйця – 4 шт.

Кефір – 300 г

Крохмаль – 4 ст. л.

Дрібка солі

Інгредієнти для солоної запіканки:

Твердий сир – 50 г

Оливкова олія – ​​2 ст. л.

Сода (погашена оцтом) – 1 ч. л.

Часник – 1 зуб.

Петрушка, кріп, зелена цибуля і кінза – по невеликому пучку

Інгредієнти для солодкої запіканки:

Цукор – 300 г

Банан – 1 шт

Ківі – 2 шт

Груші – 1 шт

Вершкове масло – 40 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Эксклюзивное интервью со Славой из «НеАнгелов»: как уйти от тирана?

IMG_4102

Готуємо універсальне тісто для запіканок:

Заливаємо манку кефіром, залишаємо на 15 хвилин.

Жовтки, сир, крохмаль збиваємо в блендері до однорідної маси.

З’єднуємо сир з кефірною масою, ще раз збиваємо.

Білки збиваємо в тверду піну і додаємо в тісто.

Готове тісто розділити на дві частини.

Готуємо солону запіканку:

Подрібнюємо зелень і часник.

З’єднуємо сирне тісто із зеленню, часником, вливаємо оливкову олію, все добре перемішуємо.

Викладаємо тісто в змащену маслом ємність для випічки, розрівнюємо лопаткою, зверху посипаємо твердим сиром.

Випікаємо 50 хвилин при температурі 180 ° С.

Готуємо солодку запіканку:

У сирне тісто додаємо цукор.

Змащуємо форму для випікання маслом, посипаємо манкою. Обережно виливаємо масу в форму, намагаючись не трясти її, щоб не випарувалися бульбашки повітря.

Фрукти нарізаємо шматочками і за допомогою серветок прибираємо зайву рідину. Потім викладаємо часточки зверху на запіканку.

Випікаємо при 180 ° С приблизно 50 хвилин. Відразу після випікання проводимо ножем уздовж бортів для того, щоб при осіданні бортики запіканки не прилипли до форми.

Після цього залишаємо запіканку остигати в духовці.