PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Дієтичний салат у банці для ледачих

29.03.2016

Хочете завжди мати під рукою ситний і корисний перекус? Просто приготуйте його… в банці! Саме так зробила фіналістка конкурсу Людмила Якубенко, рецепт якої дуже сподобався чемпіону світу з боксу і зразковому татусю В’ячеславу Узелкову! Завдяки цьому салатикові ви зможете підтримувати форму навіть після пологів!

Інгредієнти:

Нут – 400 г

Йогурт без добавок, не жирний – 1 ст.

Родзинки – 1 ст.

Волоські горіхи – 6 ст. л.

М’ята – 3-4 гілочки

Зелень (м’ята, шпинат, петрушка, кріп або базилік) – для прикраси

Зелена цибуля – 2-3 шт.

Яєчний жовток – 3 шт.

Лимонний сік – 2 ст. л.

Закваска 1 ст.

Сіль, перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десерт із закваски для схуднення – кранахан.

Приготування:

Нут замочити на 4 години у воді, а потім відварити протягом півгодини.

Для приготування м’ятної заправки йогурт змішати з подрібненими листочками м’яти.

Для приготування солоної заправки варені жовтки перемішати з закваскою і подрібненою зеленою цибулею.

Горіхи подрібнити. Викласти салат шарами: родзинки, нут, 3-4 столові ложки йогуртової заправки і горішки. Прикрасити зеленню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фруктово-йогуртовый десерт.

Смачного!

Video: Дієтичний салат у банці для ледачих

Хотите всегда иметь под рукой сытный и полезный перекус? Просто приготовьте его…в банке!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: