PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Енергетичний батончик від Марини Шевченко

02.11.2016

Щоранку ви прокидаєтесь, та ще хвилин 15 не в змозі розплющити очі? Ця проблема знайома багатьом, та вирішується вона за допомогою звичайного… енергетичного батончика! Як приготувати так звану «халву» з висівками та насінням, що сповнить вас енергією на весь день, розповіла наш експерт Марина Шевченко!

Інгредієнти:

Пшеничні висівки – 30 г

Родзинки без кісток – 100 г

Сонячне насіння – 150 г

Чорний шоколад – 100 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квашеная капуста быстрого приготовления от Аллы Ковальчук.

Приготування:

Сире очищене від лушпиння насіння обсмажте протягом 5 хвилин на сухій сковороді.

Додайте до них пшеничні висівки та тримайте на вогні ще 10 хвилин.

Родзинки покладіть в киплячу воду і варіть 30-60 секунд. Злийте воду.

Насіння з висівками і родзинки покладіть до кухонної машини.

Розтопіть в мікрохвильовій печі плитку чорного шоколаду  та вилийте його в кухонну машину  до суміші.  Збийте до однорідної маси.

Розкладіть на столі харчову плівку. У центр викладіть суміш, розтягуючи її по довжині. Накрийте плівкою, створюючи руками форму ковбаски.

Поставте батончики до холодильнику на одну годину.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Детские бисквиты-зверушки от Анны Мажник.

Смачного!

Video: Енергетичний батончик від Марини Шевченко

Каждое утро вы просыпаетесь и еще минут 15 не в состоянии открыть глаза? Эта проблема знакома многим, и решается она с помощью обычного... энергетического батончика!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: