PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Гулао Роу від Ігоря Місевича

19.12.2016

Багато хто вважає, що якщо блюдо екзотичне, то приготувати його самостійно практично неможливо. Ось чому страви китайської кухні – це табу. Але з досвідченим кухарем Ігорем Місевичем китайські кулінарні експерименти стануть для вас приємною розвагою і можливістю нагодувати сім’ю незвичайної їжею.

Складові:

  • Свинина – 150-200 г
  • Крохмаль – 100 г
  • Морква – 1 шт.
  • Огірок – 2 шт.
  • Соняшникова олія – 2 ст.л.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Фруктова сальса від Сергія Калініна

  • Червоний перець – 1 шт.
  • Коріандр – 4-5 горошин
  • Куркума – половина чайної ложки
  • Для заправки: соєвий соус – 2 ст.л., оцет – 0,5 ст.л., цукор – 0,5 ст.л., горілка – 1 ст.л.
  • Для гарніру: печериці – 200 г, соєвий соус – 2 ст.л., яблучний оцет – 1 ст.л., цукор і сіль – за смаком.

Приготування:

Нарізати дуже дрібно свинину, моркву, огірок, червоний перець – додати крохмаль, коріандр і куркуму.

Обсмажити всі це на соняшниковій олії на великому вогні близько 5 хвилин. Печериці вимочити на соєвому маринаді – прикрасити ними готову страву.

Video: Гулао Роу від Ігоря Місевича

Игорь Мисевич рассказал, как приготовить для новогоднего стола традиционное китайское блюдо - жареную свинину под кисло-сладким соусом...

 

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: