PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Рецепт тістечка «АнтиПавлова» від Дінари Касько

18.02.2017

Кулінарний архітектор Дінара Касько має масу фоловерів в Інстаграмі, але вона викладає там лише фото створених нею фантастичних десертів, а рецептами ділиться вкрай рідко. Але спеціально для «Все буде добре» Дінара зробила виняток. Зустрічайте: тістечко «АнтиПавлова» – на відміну від десерту «Павлова» безе зовні, а фруктова начинка всередині.

vlcsnap-2017-02-17-13h35m02s225

Складові:

Для меренги:

  • Цукор – 120 г;
  • Цукрова пудра – 120 г;
  • Білки – 120 г;
  • Натуральний рожевий барвник з буряка

Желе:

  • Апельсиновий сік – 100 г;
  • Ром – 15 г
  • Ізюм – 15 г
  • Курага – 50 г;
  • Мед – 10 г;
  • 3 зірочки бадьяна;
  • 1 цедра апельсина;
  • Спеції – 1 ч. л.;
  • Ванільний цукор – 5 г;
  • Желатин – 2 г

Мус з вершковим сиром:

  • Маскарпоне (домашній) – 375 г;
  • Вершки (1) – 25 г;
  • Вершки (2) – 200 г;
  • Мед – 30 г;
  • Желатин – 12 г

Пісочне тісто:

  • Вершкове масло – 100 г;
  • Коричневий цукор – 40 г;
  • Мед – 10 г;
  • Жовтки – 10 г;
  • Борошно – 140 г;
  • Мікс спецій – 1 ч.л .;
  • Розпушувач – 4 г;
  • Сіль;
  • Цедра лимона;
  • Білий шоколад – 50 г

Приготування:

Меренга: збити білки з цукром і барвником до пік, додати пудру, змішати. За допомогою кондитерського мішка сформувати меренги. Випікати 2 години при 80 *

Желе: змішати всі інгредієнти, настояти кілька годин. Прибрати бадьян. Нагріти, додати желатин. Вилити в форми діаметром 4 см, заморозити.

Мус з вершковим сиром: желатин замочити, розтопити в вершках і змішати з маскарпоне і цукровою пудрою. Змішати зі збитими вершками, наповнити форми діаметром 5 см і викласти зверху замерзле желе.

Пісочне тісто: масло змішати з цукром в міксері, додати решту інгредієнтів, перемішати, розкачати, охолодити, вирізати кола, випікати 12 хвилин при 160° С.

З усіх готових інгредієнтів зібрати десерт. Пісочне тісто, злегка змастити білим шоколадом. Дістати з морозилки муссові півсфери. З’єднати в кулю. Поставити кулю на пісочне тісто, прикрасити меренгою, присипати пудрою.

Video: Рецепт тістечка «АнтиПавлова» від Дінари Касько

Читайте рецепт тістечка «Анти Павлова», який розроблений спеціально для глядачів Всі Буді Добре кулінарним архітектором Дінарою Касько

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: