PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Рецепт «Закарпатська начинка» з використанням кукурудзяної крупи від Ігоря Місевича

20.03.2017

Кулінар Ігор Місевич проінструктував глядачів «Все буде добре», як правильно варити кукурудзяну крупу, а тепер розповість, що можна приготувати з кукурудзяної каші.

Курка, фарширована кукурудзяною кашею – «Закарпатська начинка»

Складові:

  • курка (патрана) – 1 шт.;
  • кукурудзяна крупа (середнього помелу) – 1 скл.;
  • тельбухи (сердечка, печінки і шлунки) – 150 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • вершкове масло – 1 ст. л.;
  • молоко – 100 мл;
  • сметана – 50 г;
  • вершки 30% – 50 г;
  • спеції (чорний перець, чебрець, коріандр, розмарин) – за смаком;
  • яблучний сік – 50 мл;
  • рослинна олія

Приготування:

  1. Тельбухи наріжте кубиками.
  2. Цибулю подрібніть.
  3. У каструлі з товстим дном або чавунці обсмажте в олії на сильному вогні спочатку шлунки, потім серця, подрібнену цибулю, печінку, а потім підсмажте все разом до напівготовності.
  4. Залийте трохи води і протушкуйте 5 хвилин.
  5. Тим часом, на сухій сковороді підсмажте кукурудзяну крупу, поки не почне пахнути
  6. Засипте крупу до тельбушків, посоліть, поперчіть, додайте ложку вершкового масла
  7. Приготуйте заливку для начинки: змішайте молоко, сметану, яйце, вершки і залийте цим крупу з субпродуктами, щоб вийшла консистенція рідкої манної каші.
  8. Доведіть все до кипіння і зменшіть вогонь до мінімуму.
  9. Варіть на слабкому вогні 10 хвилин до загустіння і напівготовності крупи.
  10. Випатрану курку змастіть з усіх боків спеціями і начиніть внутрішність кукурудзяною масою
  11. Зашийте отвір живота нитками або заколіть зубочистками.
  12. Крила складіть до спини і зв’яжіть курячі ніжки кухонною ниткою.
  13. Помістіть курку грудкою вниз на дно форми, змащеної олією.
  14. Налийте на дно дека 200 мл води і запікайте курку в попередньо розігрітій духовці за 190 ° C протягом 50 хвилин. За 10 хвилин до готовності курки полийте її яблучним соком.

Video: Рецепт «Закарпатська начинка» з використанням кукурудзяної крупи від Ігоря Місевича

Рецепт блюда «Закарпатская начинка» из кукурузной каши от Игоря Мисевича читайте в нашем материале

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: