PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Пісна страва з гороху від Євгена Клопотенка: горохове Де Клопоте

04.04.2017

Пісна страва з гороху – може звучати нудно, але за справу береться веселий і оригінальний Євген Клопотенко. Тому рецепт і називається горохове Де Клопоте. Якщо правильно оформити, такий кисіль можна подавати навіть в ресторані!

vlcsnap-2017-04-03-13h44m34s24

Пісна страва з гороху – рецепт кисіля з грибами і цибулею

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісні супи – рецепти на кожен день

Складові:

  • Горох – 1,5 ст .;
  • Вода – 3 скл.;
  • Сіль – 1 ч. л.;
  • Мускатний горіх – 1/3 ч. л.;
  • Коріандр – 1/4 ч. л.;
  • Чебрець – 1/2 ч. л.;
  • Печериці – 200 г;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Рослинна олія – 2 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терин – вишукана страва з під’язичників – рецепт Євгена Клопотенка

Приготування:

1. Злегка обсмажити горох на сухій розжареній сковороді, щоб поліпшити смак гороху. Подрібнити в борошно.

2. До борошна поступово додати воду, ретельно перемішувати, розтираючи грудки.

Важливо: Якщо ввести воду в муку неправильно, то на розрізі страви будуть видні більш темні плями, які будуть сильно відчуватися при їжі. Якщо все ж залишилося грудки, то готову масу слід процідити через сито, щоб відокремити грудки.

3. Посолити, додати спеції. Поставити каструлю на великий вогонь.

4. Довести до кипіння і варити 15 хвилин на слабкому вогні, постійно помішуючи.

Секрет: За цей час маса втратить характерний крохмалистий присмак.

5. Форму змастити олією і вилити в неї горохову масу.

6. Залишити до охолодження.

7. Цибулю і гриби подрібнити, обсмажити.

8. Коли кисіль загусне, нарізати його на порції і посипати смаженими цибулею і грибами.

Video: Пісна страва з гороху від Євгена Клопотенка: горохове Де Клопоте

Пісна страва з гороху від Євгена Клопотенка здивує вас своєю витонченістю. Не дарма воно називається горохове Де Клопотіе адже його важко відрізнити від ресторанного

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: