PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Злакове енергетичне печиво від Сергія Калініна

05.04.2017

Вважаєте, що купили корисну дієтичну випічку, а насправді виявляється, що вона жирна і шкідлива? Така проблема відома й тренеру Аніті Луценко. І першим погодився допомогти наш експерт-кулінар Сергій Калінін і поділився рецептом дійсно корисної і низькокалорійної випічки!

Інгредієнти:

  • Борошно – 160 г (склянка з гіркою)
  • Розпушувач – 1/2 ч. л.
  • Кунжут – 1 ст. л.
  • Насіння льону – 1 ст. л.
  • Соняшникове насіння – 2 ст. л.
  • Цукор – 1/2 ст. л.
  • Рослинна олія – 3 ст. л.
  • Вода – 1/3 ст.
  • Сіль – на кінчику ножа

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винное печенье от победительницы Холостяка.

Приготування:

  1. Просіяти борошно. Додати розпушувач,  цукор, сіль, частину насіння.
  2. Влити олію і воду, замісити еластичне тісто.
  3. Ножем вже на деку порізати лист тіста. Присипати насінням.
  4. Випікати на пергаменті, при температурі  180С близько 12-15 хвилин.

Смачного!