PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Банановий фостер – рецепт десерту від Ектора Хіменес-Браво

05.05.2017

Банановий десерт фостер – екзотична страва з незвичайною подачею, яка обов’язково здивує ваших гостей. Спробуйте підпалити банан на власній кухні, як навчить шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво.

vlcsnap-2017-05-04-13h25m31s218

Складові:

  • банани – 2 шт .;
  • вершкове масло – 100 г;
  • вершки – 100 г;
  • цукор – 200 г;
  • коньяк – 2 ст. л .;
  • волоські горіхи – 100 г;
  • апельсин – ½ шт .;
  • кориця – 1 щіпка;
  • мускатний горіх – 1 щіпка

Читайте також: Бананові капкейки – рецепт Тетяни Литвинової

vlcsnap-2017-05-04-13h23m42s142

Приготування:

  1. Банани очистити, розрізати уздовж.
  2. Розігріти у великій сковороді олію з вершками, цукром, мускатним горіхом і корицею. Готувати, помішуючи, 1 хвилину, поки не розчиниться цукор. Уварювати карамель до загустіння.
  3. Покласти в окрему сковороду банани і смажити по 2 хвилини з кожного боку до зарум’янювання. Додати до бананів цукор і сік половини апельсина.
  4. Облити банани коньяком, і, коли він нагріється, підпалити. Коли коньяк прогорить, (приблизно через 30 секунд), банановий фостер можна подавати до столу з морозивом, карамеллю і подрібненими волоськими горіхами.

Video: Банановий фостер – рецепт десерту від Ектора Хіменес-Браво

Як приготувати латиноамериканський банановий десерт «фостер», який дуже любить Ектор Хіменес Браво? Читайте рецепт!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: