PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Нюрнберзькі ковбаски: рецепт Андрія Бабаєва

06.05.2017

А ви знаєте, чим характерні нюрнберзькі ковбаски? Андрій Бабаєв приніс до студії «Все буде добре» рецепт, який дізнався від німців. Приготуйте нюрнберзькі ковбаски до травневого пікніка – повірте, це дуже смачно!

Складові:

  • Яловича лопатка – 150 г;
  • Свиняча шия – 850 г;
  • Вода холодна – 100 мл;
  • Сіль – 4 ч. л.;
  • Перець – ½ ч. л.;
  • Мускатний горіх – ½ ч. л.;
  • Коріандр – ½ ч. л.;
  • Імбир сушений – ½ ч. л .;
  • Кардамон – ½ ч. л.;
  • Лимонний сік – 2 ст. л .;
  • Цукор – ½ ч. л.;
  • Оболонка черева бараняча діаметром 24-26 мм;
  • Рослинна олія рафінована – 30 мл;
  • Твердий сир – за смаком

Читайте також: Польські білі ковбаски – рецепт від кулінарного блогера Вікторії Попін

Приготування:

  1. М’ясо перемолоти на м’ясорубці.
  2. У готовий фарш додати спеції і лимонний сік. За бажанням, додайте сир.
  3. Наповнити оболонку фаршем.
  4. Сформовані нюрнберзькі ковбаски проварити 10-15 хвилин при температурі 70 ° С.
  5. Обсмажити на пательні чи грилі до рум’яної скоринки.

Читайте також: Шашлик з печериць – маринад до грибів

Video: Нюрнберзькі ковбаски: рецепт Андрія Бабаєва

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: