Даша Трегубова розповіла рецепт домашнього морозива з бананом і кефіром, яке дуже просто приготувати в домашніх умовах. Таке домашнє морозиво буде безпечним, а також порадує вас своїм смаком. Читайте рецепт домашнього морозива з бананом і кефіром від Дар’ї Трегубової.
Читайте також: Коктейлі для схуднення – рецепти смачних і корисних напоїв
Складові:
- Кефір – 300 г;
- Мед – 3 ст. л.;
- Банан – 2 шт.;
- Заморожена вишня (без кісточок) – 200 г;
- Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л. з гіркою
Читайте також: Освіжаючі напої – 13 простих рецептів
Приготування:
- Банан почистити і нарізати невеликими шматочками. Подрібнити шматочки банана в блендері.
- До суміші додати кефір і мед. Збити все в блендері до однорідності.
- Суміш вилити в лоток, накрити і відправити на 1,5 години в морозилку. Після, повторно ще 2 рази збити суміш у блендері.
- Ягоди подрібнити в блендері. Сковорідку поставити на слабкий вогонь і вилити в неї ягідне пюре.
- Коли суміш закипить, додати в неї кукурудзяний крохмаль. Варити суміш до загустіння. Після – зняти з вогню.
- У остигнула ягідну суміш додати мед і розмішати до його розчинення. Подавати кефіру бананове морозиво подавати під ягідним соусом, прикрасивши м’ятою і фруктами. Смачного!