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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Ягідний квас: рецепт Наталії Фаліон

Все буде добре

Як позбутися від спраги в літню спеку, знає Наташа Фаліон! Декілька тижнів тому дівчина знайшла рецепт ягідного квасу, який відмінно втамовує спрагу. Дізнайтеся рецепт прямо зараз!

814453758

КВАС З МАЛИНИ

Складові:

  1. 1 кг малини
  2. 200 г цукру
  3. 25 г свіжих дріжджів
  4. 3 г лимонної кислоти
  5. 4 л води
  6. 5-6 листочків м’яти
  7. 10 шт родзинок

Приготування:

  1. Розімніть ягоди, залийте кип’яченою водою.
  2. Доведіть суміш до кипіння. Потім додайте м’яту і настоюйте 2-3 години.
  3. Настояну ягідну суміш обов’язково процідіть через марлю. Після цього добре її відіжміть, щоб вийшов малиновий компот.
  4. Відлийте півсклянки суміші, та додайте туди подрібнені свіжі дріжджі. Розмішуйте до повного розчинення дріжджів.
  5. Після цього додайте в суміш цукор і лимонну кислоту.
  6. Залиште суміш для бродіння на 8-10 годин.
  7. Ємність з квасом накрийте тоненьким рушником.
  8. Потім розлийте квас в пляшки.
  9. Додайте туди по 2-3 родзинки в кожну пляшку.
  10. Добре закрийте пляшки, й на декілька годин поставте в тепле місце. Після цього перемістіть пляшки з квасом у холодильник.

814050686

КВАС ІЗ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ

Складові:

  1. 1 кг чорної смородини
  2. 15-20 г дріжджів
  3. 200 г цукру
  4. 5 л води
  5. Листя смородини – 5 шт

Приготування:

  1. Подрібніть ягоди так, щоб вони пустили сік. Зручно це зробити через м’ясорубку.
  2. Потім вилийте ці ягоди разом із соком в марлю, й гарненько відіжміть з них сік.
  3. У воду додайте цукор, листя смородини. Потім рідину доведіть до кипіння та охолодіть.
  4. Після цього свіжі дріжджі розітріть з 1 ч. л цукру. Так вони відразу стануть рідкими й почнуть працювати.
  5. Додайте в воду сік чорної смородини та розведені дріжджі.
  6. Поставте отриману суміш на 1-2 дні в тепле місце.

Читайте також: Як приготувати квас – простий рецепт

Video: Ягідний квас: рецепт Наталії Фаліон

Ягідний квас! Рецепт цього прекрасного, освіжаючого напою розповіла Наталя Фаліон. Читайте рецепт ягідного квасу, який легко приготувати в домашніх умовах

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: