PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Риба фарширована виноградом: французький рецепт

15.09.2017

Ви теж вважаєте жаб’ячі лапки основною стравою французької кухні? Якщо так, тоді вас дуже здивує той факт, що це рідкісний делікатес, і його не куштували більшість французів! Яка ж страва у них традиційна? Відповідь проста – це риба фарширована виноградом. Дізнайтеся, як приготувати рибу за французьким рецептом в нашому матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курка з виноградом за грецьким рецептом

iStock-160138910

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грузинський десерт «Пеламуші»: рецепт приготування

Складові:

  • Риба (скумбрія) – 1 шт.
  • Виноград з 4-6 листками – 300- 400 г
  • Лимонний сік – 20 г
  • Сушений естрагон – 2 ч. л.
  • Зелень – пучок
  • Сіль, перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійська закуска з винограду: покроковий рецепт

Приготування:

  1. Виноград залити лимонним соком і тушкувати, поки весь сік не википить. Гарячий виноград розім’яти виделкою.
  2. Половину лимону  дрібно нарізати.
  3. У рибі зробити з кожного боку кілька надрізів.
  4. Посолити, поперчити зовні та зсередини. Покласти начинку із зелені, естрагону, лимону  й винограду в зрізи на боках, натерти оливковою олією.
  5. Виноградне листя опустити в окріп із сіллю й одразу занурити у холодну воду.
  6. Обгорнути  рибу, залишаючи хвіст і голову вільними, закріпити все кулінарною ниткою.
  7. Запікати 20 хвилин за температури 200 ˚С.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Риба фарширована виноградом: французький рецепт

Риба фарширована виноградом - традиційна французька страва. Дізнайтеся рецепт приготування риби з виноградом в нашому матеріалі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: