PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Гарбузовий флан: рецепт Катерини Великої

30.10.2017

Хочете здивувати своїх близьких оригінальною осінньою стравою? Приготуйте для них флан із гарбуза! Ця французька страва порадує своїм смаком навіть найвибагливіших гурманів. Дізнайтеся рецепт гарбузового флану в нашому матеріалі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарбузовий чізкейк: рецепт від Лізи Глинської

iStock-496119066

Флан – це один із видів французької випічки, який користується великою популярністю в Європі. Найчастіше він складається з яєць, цукру та вершків, проте наш винахідливий кулінар Катерина Велика пропонує зробити солоний флан, що поєднує в собі солодкість гарбуза й перчинку риби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крамбл із гарбуза: рецепт Вінченцо Барба

Складові:

  • Варений гарбуз – 700 г
  • Варена нототенія – 350 г
  • Твердий сир – 50 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Вершки – 100 г
  • Вершкове масло – 20 г

Для заправки:

  • Оливкова олія – 2 ст. л.
  • Бальзамічний оцет – 1 ст. л.
  • Перець, сіль – за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Консервований гарбуз: рецепт від Євгена Клопотенко

Приготування:

  • Очистити й нарізати цибулю.
  • Подрібнити гарбуз, додати цибулю, рибу, яйце, вершки, тертий сир та вершкове масло в блендері.
  • Помістити масу в порційні форми.
  • Випікати в духовці на водяній бані при температурі 180 ° С протягом 30 хвилин.
  • Для соусу змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль, перець.
  • Подавати флан із соусом.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Гарбузовий флан: рецепт Катерини Великої

Гарбузовий флан - це один із видів французької випічки. Читайте рецепт гарбузового флану від Катерини Великої, що сподобається вашій родині

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: